V dnešní době se setkáváme s mnoha „jedinými“ a „zaručenými“ metodami označenými jako bezbolestná (neinvazivní) liposukce nebo liposukce 3. generace. Všechny fungují ihned, výsledky jsou trvalé a vydrží navždy. Takový přístroj je však jen sen všech klientek neustále hledajících a zkoušejících nové metody a triky k dosažení krásy.

Česká firma BTL vsadila na bezpečné a kvalitní technologie a vyvinula Exilis - přístroj zaměřený nejen na tvarování postavy, redukci lokálních tukových polštářů a celulitidy, ale i na lifting tváře a celkové omlazení a zpevnění pleti.

Proč na podkožní tuk tak dobře funguje právě Exilis?

Využívá technologii, která jako jediná kombinuje zároveň účinky radiofrekvence a ultrazvuku. O příjemné a hlavně bezpečné ošetření se stará chlazení spolu s dalšími bezpečnostní systémy.

Ošetření Exilisem umožňuje cílené a postupné odbourávání přebytečné tukové tkáně přirozenou cestou. To znamená, že uvolňovaný tuk je v těle odbouráván metabolickými procesy v organismu. Jinými slovy – tato technologie neodvodňuje, ale působí na tuk v problematických partiích a zároveň napomáhá detoxikovat organismus díky stimulaci lymfatického systému. Klientovi tak nehrozí žádné vedlejší účinky, ani zdravotní rizika po absolvovaných terapiích.

Ošetření Exilisem je příjemné a časově nenáročné. Pro viditelný a skutečně dlouhodobý efekt je třeba absolvovat alespoň 4 sezení s intervaly 10 – 14 dní. Jedno sezení trvá max. 30 minut a dá se přirovnat k intenzivní tepelné masáži.

Pokud se rozhodnete ošetření s přístrojem Exilis vyzkoušet, neseďte doma, ale:

  • Navštivte salon, kde s přístrojem Exilis pracují. Seznam salonů naleznete třeba zde.
  • Konzultujte svá přání s terapeutkou a prodiskutujte reálné možnosti, kterých lze ošetřením dosáhnout.
  • Absolvujte všechna doporučená ošetření a postupně se radujte z účinků terapie.
  • Přihlaste se do soutěže o bezbolestnou liposukci zdarma a vyhrajte celou sérii ošetření přímo od výrobce zcela zdarma :-)