Herečka Eva Josefíková nedávno prozradila, že očekává svého prvního potomka. Vypadá to, jako by role Denisy Kánské v seriálu Slunečná pomáhala herečkám s početím. Na místě Josefíkové se totiž od úplného začátku seriálu objevovala Veronika Arichteva, která následně právě kvůli těhotenství ze seriálu odešla. Její náhradnici Josefíkovou však podle všeho čeká stejný osud.

Mnoho žen se shoduje, že těhotenství patří mezi nejkrásnější životní období. A spousta z nich si ho umí pořádně užít. V mnoha případech se k miminku v bříšku pojí také nezvladatelné chutě, které nastávající maminky pociťují. A to by mohl být případ právě Evy Josefíkové. Ta byla totiž na fotografiích webu Aha! zachycena, jak si domů nese rovnou tři krabičky s jídlem!

Tvůrci seriálu Slunečná původně očekávali, že se Veronika Arichteva své role nevzdá, a tak těhotenství zakomponovali i do příběhu postavy Denisy Kánské. Josefíková tak měla roli perfektně připravenou. „Bylo fajn, že těhotenství bylo připravené už od Verči Arichtevy a moje břicho rostlo skrytě pod tím molitanovým, kterým mě vycpávali v kostymérně. Přiznám se, že mi právě toto dlouho pomáhalo udržet mé skutečné těhotenství v tajnosti,“ nechala se herečka slyšet pro iDNES.

Velkou otázkou však zůstává, jestli se v roli Denisy Kánské objeví další, v pořadí již třetí herečka, nebo má Eva Josefíková jiný plán. „Zatím mám v plánu natáčet Slunečnou do dubna, pokud tedy bude vše v pořádku. A pak? Ať se diváci nechají překvapit,“ řekla herečka neurčitě.

I v těhotenství se jí totiž zatím pracuje na jedničku. „Natáčí se mi dobře, po fyzické stránce je mi fajn. Dokonce už natáčíme i scény s miminkem, které Denisa nedávno porodila. Takže tu mám takové malinké trenažéry,“ prozradila Josefíková, která si díky své práci může alespoň lehce představit, jaké to je, být matkou.

Herečka Eva Josefíková očekává příchod prvního potomka společně s partnerem Matějem Podzimkem. Ten se živí jako scenárista. Stojí například za filmy jako Dukla 61, Metanol nebo 3Bobule.