Eva Burešová už lásku k porotci MasterChefa netají. Seznámili se v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, kde seděli na lavici porotců. Od té doby bez sebe nedají ani krok. Je jasné, že se zamilovaný páreček bude navzájem ovlivňovat.

Názorně to můžeme vidět na Evině novém bytě, kam se nastěhovala se svým synem. Skoro to vypadá, jako kdyby tam Přemek Forejt žil s nimi. Vkus známého kuchaře můžeme vidět na Instagramu a nelze přehlédnout, že se u něj herečka ze Slunečné inspirovala.

Oba zjevně preferují přírodní styl. Zeleň a dřevo v jejich příbytcích dominují. Na hereččiných sociálních sítích lze spatřit nespočet květin, kterými nový byt vyzdobila.

„Měla jsem takovou radost, když jsem tento byt našla. Každý den přemýšlím, jak si to tam s poťouchlem zařídíme, ať se máme hezky a ať cítíme domov,“ napsala Burešová, když se do nového bytu nastěhovala.

„Mám tak obrovskou radost a Natýnek evidentně taky. Celé si to tam proběhl a už se i rozhodl, kde bude jeho pokojíček. Chcete u toho být s námi?“ tázala se herečka s tím, zda má fanouškům ukazovat proces zútulňování.

S tím jí Forejt rád pomůže. Jeho restaurace Entrée je v době nouzového stavu zavřená, a tak má dostatek času věnovat se své partnerce. Kromě hraní si na dekoratéra dělá doma to, co mu jde nejlépe. Vaří.

„Přemek doma vyvařuje, to je jasné. Nemohu tedy říct, že by se náš byt změnil přímo v restauraci, ale stará se hodně. Je mi ho ale už líto, je to opravdu děs, jak jsou ty restaurace zavřené. Je to těžké nejen pro něj, ale pro všechny majitele restaurací. A je to složité pro všechny, mně také hodně chybí vyrazit s přáteli na jídlo nebo na čaj, takže se moc těším, až se to zase všechno otevře,“ prozradila Burešová webu Život v Česku.

„Přemýšlela jsem, kolik zla covid napáchal, které třeba ani není hned vidět. Deprese, domácí násilí, vyléčení alkoholici, úzkosti... To člověk ani neví. Už je to celé dlouhé a je mi smutno po tom bývalém životě,“ uvažuje herečka. Sama v minulosti covid-19 prodělala, a nemohla natáčet seriál Slunečná. To už naštěstí může.