Jak dopadla Proměna podle Jany: Ten den jsem si šla hlavně užít a trochu se rozptýlit. A to se povedlo. Myslím, že Proměna dopadla skvěle. Dokonce jsem zjistila, že ani v mém věku není potřeba zanevřít na to, jak člověk vypadá.

Připomeňte si také, které další dámy se zúčastnily naší Proměny.

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Odbornice na ženskou krásu: Mgr. Petra Řehořková - PETRA CLINIC

Procedury: Jana je sice v důchodu, ale přesto je to akční ženská, které zbývá na péči o sebe jen málo času. To jsme se na Petra Clinic rozhodli změnit, a proto jsme zvolili velmi účinné ošetření s dlouhotrvajícím efektem. Aby si den na Petra Clinic náležitě užila, připravili jsme pro ni velmi příjemné čištění pleti diamantovou mikrodermabrazí, podpořené laserovou sprchou, která v pleti zrychluje metabolismus, a tak velmi významně působí při zjemňování vrásek, vzniku akné a oparů. Pleť ihned po ošetření viditelně prokoukne a září, je podpořen lymfatický systém, takže krásně kontury obličeje odvodní a zpevní. Důležitý je i hluboký odpočinek při ošetření. Jana se uvolnila a začala vnímat sama sebe. Velmi komfortní a jemné ošetření jí dodalo opět sebevědomí a spoustu endorfinů.

Expert na make-up: Žaneta Gi - Gi studio

Volba líčení a postup: Jana se zpočátku make-upu bála. Přiznala mi, že se vůbec nelíčila a dokonce i to, že nikdy neměla nabarvené vlasy. A to bylo znát, protože má dokonale zdravé a pevné vlasy. I ve svém věku má Jana mladistvou a pevnou pleť. Make-up tak rozzářil její obličej i přesto, že jsem zvolila jemné líčení s ohledem na věk.

Už vím, že si jednou za čas musím udělat i čas sama na sebe!

3 otázky pro Janu:

Proč jsem se přihlásila do Proměny na Kafe.cz?

Chtěla jsem si vyzkoušet, jaké to je, když o vás celý den pečují odborníci. Navíc odborníci, kteří opravdu ví, co dělají. Byla to skvělá zkušenost.

Čím mě inspirovala?

Inspirovala mě hlavně k tomu, že i v důchodu je opravdu potřeba o sebe pečovat. Život v druhé dekádě přeci nekončí. A to jsem si vlastně potřebovala zažít na vlastní kůži.

Jak jsem s výsledkem proměny spokojená? A co na to moje okolí?

Jsem velmi spokojená. Výsledek ošetření byl viditelný nejen na povrchu, ale také uvnitř. Prostě jsem celá zářila a toho si všimlo i mé okolí.

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští sobotu.

Za spolupráci děkujeme Klinice estetické medicíny Petra Clinic pod vedením odbornice na ženskou krásu Mgr. Petry Řehořkové a vizážistce Žanetě.