Jak dopadla Proměna podle Ivany: Proměna podle mého názoru dopadla na výbornou. Péči v Petra Clinic jsem si užila a hlavně se mi líbila ochota personálu a jejich starostlivost i prostředí, ve kterém se Proměna odehrávala.

Připomeňte si také, jakou proměnou si prošla naše čtenářka Jana.

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Odbornice na ženskou krásu: Mgr. Petra Řehořková - PETRA CLINIC

Procedury: Ivana má největší problém s břišními partiemi, které kryje vrstva tuku. Právě proto byl pro rozpuštění tukové tkáně použit světový hit - přístroj Vanquish. Aby únava nebyla vidět v obličeji dopřáli jsme paní Ivaně také kosmetickou péči v podobě velmi speciální masáže a čištění pleti LPG s aktivací kyseliny hyaluronové. Pro domácí péči jsme doporučili vitamin E v ampulích a masku s kyselinou hyaluronovou z řady Petra Clinic. Ivana také podstoupila měření složení těla na našem novém přístroji InBody 770. Test InBody zkoumá nejen složení těla, např. celkovou tělesnou vodu, tuk, bílkoviny, minerály, ale také odkrývá procento tělesného tuku a svalové distribuce v těle. Výsledky jsou důležité nejen v porozumění tělu, ale také pomáhají díky správným ukazatelům zdravě a efektivně hubnout.

Expert na make-up: Žaneta Gi - Gi studio

Volba líčení a postup: I u Ivany jsem volila make-up s ohledem na věk, abych ji nevyděsila, ale přitom z ní udělala šmrncovní ženskou. Přestože je Ivaně již 68 let, její pleť je pevná a pružná s minimem vrásek. Pro dokonalý vzhled tak stačilo zvolit výraznější líčení pod brýle a zvýraznit rty.

Jako babička ještě nejsem za zenitem!

3 otázky pro Ivanu:

Proč jsem se přihlásila do Proměny na Kafe.cz?

Byla za tím zvědavost a chuť všem ukázat, že Proměna není jen pro mladé holky. Byla jsem ráda, že jsem si užila procedury a zároveň podstoupila měření složení těla. Dozvěděla jsem se tak, na čem musím zapracovat, abych byla zdravější.

Čím mě inspirovala?

Zjistila jsem, že má cenu o sebe pečovat i ve vyšším věku. A že nikdy není pozdě na to začít si trochu užívat život.

Jak jsem s výsledkem proměny spokojená? A co na to moje okolí?

Proměna dle mého dopadla skvěle. Po dlouhé době jsem celý den relaxovala a ještě odcházela mladší. :) Okolí bylo nadšené. Málem mě doma nepoznali.

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští sobotu.

Za spolupráci děkujeme Klinice estetické medicíny Petra Clinic pod vedením odbornice na ženskou krásu Mgr. Petry Řehořkové a vizážistce Žanetě.