Jak dopadla Proměna podle Hanky: Proměna dopadla na jedničku. Cítila jsem se skvěle.

Připomeňte si také, jak dopadla Proměna Ivany.

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Odbornice na ženskou krásu: Mgr. Petra Řehořková - PETRA CLINIC

Procedury: Hanka má po porodu problém s rozrůstajícími se červenými žilkami na lýtkách a stehnech. Zvolili jsme proto ošetření laserem FOTONA. Ošetření probíhá rychle a na jeho konci žilky zbělají, takže přestanou být vidět. V případě hlubších žilek doporučujeme našim klientům opakovat ošetření v Petra Clinic 2-3krát vždy zhruba po měsíci. Navíc jsme také laserem provedli trvalou epilaci podpaží, aby byla klientka co nejvíce spokojená a mohla si užívat zbytek léta.

Expert na make-up: Žaneta Gi - Gi studio

Volba líčení a postup: Paní Hanka je krásná žena, a proto mi bylo velkým potěšením ji líčit. Hanka má krásnou a bezchybnou pleť. Navíc se o ni pravidelně stará a s líčením má své zkušenosti. Bylo tak velmi příjemné zjistit si popovídat o nových trendech v kosmetice a líčení. Hanka má nádherné oči, a proto jsem se při líčení zaměřila hlavně na jejich zvýraznění.

I maminky si umí užívat!

3 otázky pro Hanku:

Proč jsem se přihlásila do Proměny na Kafe.cz?

Ráda zkouším nové věci a ráda o sebe pečuji, když mám čas. A proto jsem se rozhodla zkusit i Proměnu.

Čím mě inspirovala?

Chtěla jsem zjistit, jestli opravdu takové procedur fungují. A to se mi povedlo. Inspirovala mě tedy, jak v péči o tělo, tak v líčení, protože jsem od vizážistky dozvěděla spoustu užitečných rad a fíglů.

Jak jsem s výsledkem proměny spokojená? A co na to moje okolí?

Proměna podle mě dopadla na jedničku. A manžel byl s výsledkem naprosto spokojený.

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští sobotu.

Za spolupráci děkujeme Klinice estetické medicíny Petra Clinic pod vedením odbornice na ženskou krásu Mgr. Petry Řehořkové a vizážistce Žanetě.