Největším hitem jsou v současnosti neinvazivní techniky a procedury, které vás bezbolestně zbaví vrásek a přebytečných kil, zpevní vám pozadí, odstraní celulitidu nebo dokonce omladí intimní partie.

Zbavte se tuku na břiše pomocí zahřívání

Nemůžete se zbavit špíčků na břiše a v bocích? Vsaďte na Vanquish – světovou novinku v odbourávání podkožního tuku v oblasti pasu. „Metoda využívá selektivního vysokofrekvenčního pole, jehož účinky dokáže zaměřit přímo do tukové vrstvy a zredukovat ji. Během třicetiminutové terapie obsáhne celé bříško včetně boků. Ošetření je bezkontaktní, bezpečné a bezbolestné,“ uvedl MUDr. Jiří Pumprla, vedoucí lékař kliniky estetické medicíny Vila Krásy v Olomouci. Pro výrazný úbytek centimetrů je ideální podstoupit ošetření čtyřikrát, a to bez jakýchkoli diet a cvičení. Vybírejte si však salony s důkladně vyškoleným personálem a kvalitními přístroji a dodržujte doporučení lékaře.

Rázová vlna zpevní vaše stehna a zbaví je celulitidy

Rádi byste zformovali své nohy, zadeček a zbavili stehna nehezké celulitidy? Vyzkoušejte estetickou rázovou vlnu X-Wave. Jedná se o unikátní český výrobek, který odstraňuje celulitidu, zpevňuje kůži a podkoží, stimuluje lymfatický systém a také redukuje strie. Jedná se o patentovanou technologii, která jako jediná na světě používá kombinaci extrémně účinných akustických rázových pulzů a elektrických impulzů, jež souběžně přenáší do tkáně. „Výsledný efekt podporuje přirozené ozdravné procesy v podkoží, jejichž důsledkem je výrazná redukce celulitidy, produkce kolagenových vláken a zlepšení elasticity pokožky,“ doplnil Aleš Wiedeman, ředitel divize estetické medicíny společnosti BTL zdravotnická technika, a. s.

Omlazení obličeje a dekoltu

Dlouhodobé omlazení pleti slibuje procedura pomocí přístroje Protégé. Jeho hlavní předností je schopnost obnovovat kolagen v pokožce, a to pomocí patentované metody cíleného působení duální energie. Odstraňuje a vyhlazuje vrásky kolem úst, očí, na krku a dekoltu. Zvýrazňuje kontury obličeje a provádí viditelný facelifting bez zásahu invazivní chirurgie. Přístroj je podle odborníků vhodný pro každého, kdo začíná pociťovat známky stárnutí pleti a touží po omlazení. Účinky jsou viditelné již po prvním ošetření.

Mladší a citlivější intimní partie

Nejste spokojena se vzhledem svých intimních partií a bojíte se chirurgických zákroků? Svěřte se do rukou odborníků a vyzkoušejte zcela novou metodu pro omlazení ženského genitálu Protégé Intima. Mezi nejběžnější příčiny zákroku patří ztráta elasticity a pružnosti po porodu či vlivem stárnutí, jizvy po episiotomii nebo genitálních bradavicích, asymetrie stydkých pysků nebo snížené vnímání sexuálních prožitků. „Přístroj využívá synergického efektu radiofrekvence a vysokofrekvenčního ultrazvuku. Díky intenzivnímu ohřevu všech vrstev tkáně v ošetřované oblasti dochází k tvorbě nových kolagenních a elastinových vláken,“ přiblížila metodu pražská gynekoložka MUDr. Zuzana Fučíková. Ošetření je zcela neinvazivní, rychlé a bezbolestné. Výsledek je údajně vidět okamžitě po zákroku. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučují odborníci čtyři terapie. I po roce jsou ošetřované partie mnohem pevnější, elastičtější a citlivější.