Novou láskou VÁCLAVA NOIDA BÁRTY (30) je Česká Miss 2008 ELIŠKA BUČKOVÁ (21). Seznámili se na Facebooku. Když ji zpěvák poprvé uviděl, napadlo ho, že nemá žádnou šanci. Ale na třetí schůzce, v kavárně, si už byli jistí, že je to láska podobná milostné vichřici premiéra Hugha Granta s jeho asistentkou Natalií ve filmu Láska nebeská.

Eliško, pokoušejí se vás muži na večírcích balit?
E: No jasně. Pořád se usmívají a pak mě zkouší na něco pozvat. A lichotí a lichotí.
V: To už ale skončilo!


Jak na to šel Vašek?
Chytře. Nechoval se jako typický balič. Nejdřív mi napsal na Facebooku a pak se neozýval. Nechával mě čekat. Musela jsem mu napsat sama. Potkali jsme se na akci, kam jsem ho pozvala.


Až dosud jsem Facebook považoval za ztrátu času. Vašku, proč jste Elišce napsal?
Facebook vám občas nabídne fotky lidí, které byste mohli znát. Díval jsem se na ni, na její nádherné oči a vlasy, a napsal jí, jestli náhodou nemá volné dvojče. Odepsala, že nemá, tak jsem načas zase ostrouhal. Alespoň jsem ji požádal na Facebooku o přátelství.


Kde jste se poprvé setkali?
V: Poprvé jsme se viděli na party Public limuzína. Eliška se mě na Facebooku ptala, jestli tam náhodou nejdu. Přiběhl jsem do klubu Theatro bez pozvánky a vyhazovače přesvědčil, že musím dovnitř. Když jsem ale viděl Elišku, jak je krásná, došlo mi, že jsem bez šancí. Nemá smysl se o nic pokoušet. Jen jsem ji pozdravil, už u nás byli fotografové. Chytili jsme se kolem ramen a já jí stihl říci jen to, že se jmenuju Vašek. Eliška se pak věnovala svým povinnostem, takže jsem se chystal odejít. Dopíjel jsem nealkoholické pivo a najednou za mnou přišla a chtěla si povídat. Byl jsem z toho úplně vedle a nabídl jí, aby se mnou šla na koncert Kamila Střihavky.


Pamatujete se, co měla na sobě?
V: Bílou bundu, tmavý top, černé kraťasy a punčochy...
E: To souhlasí.

Tip KAFE.cz

Celý rozhovor si můžete přečíst v časopise Story, které je právě na novinových stáncích.