Bílá televize je in!

Vybírat lze v úhlopříčkách 48, 56, 66, 81 a 94 centimetrů. Televizory nabízí dostatečný komfort pro sledování filmů na DVD nebo televizních pořadů, včetně ukázky elegantního designu.

Elegance za rozumné peníze

Elegantní provedení, kvalitní technické zpracování a cenově velmi dostupné varianty dělají z bílých televizorů GoGEN slušivou dominantu každé ložnice, dětského pokoje, moderního obývacího pokoje i kuchyně. Právě pro svou atraktivní cenu získávají bílé LCD GoGEN Binary Design Line nezaměnitelnou tvář luxusního doplňku a stále větší oblibu. Pořídit je můžete již v ceně od 4990,- Kč například zde.

Záruka 40 měsíců potěší

Značka GoGEN svým televizorům věří, proto poskytuje na všechny své LCD televizory prodlouženou záruku 40 měsíců. Tuto nadstandardní garanci svým zákazníkům nabízí na základě pečlivého výběru komponentů a je vedle moderního designu dalším pádným důvodem proč zvolit LCD televizory značky GoGEN.

Slušivý doplněk kamkoliv

Bílý televizor je slušivým doplňkem do každé ložnice, dětského či dívčího pokoje, moderního obýváku či kuchyně. Co říkáte? Vždyť kdo by nechtěl mít dokonale sladěný byt a televizi přímo pro sebe.

Ať už pro vás bude rozhodnutím ke koupi příznivá cena televizorů nebo její decentní vzhled, víme, že usínat s pohledem na ni se vám bude znamenitě.

Další tipy

Oživte své fotky fotorámečkem

Zase jste nafotili skvělé fotky a zůstaly v počítači nebo na kartě foťáku? Digitální fotorámeček nabízí možnost, jak si velice pohodlně vystavit své oblíbené fotografie na velkém a krásném LCD displeji. Zajímavé fotorámečky značky Hyundai pořídíte zde.

Designové meteostanice

Chcete vždy vědět, jaké počasí vás čeká a co si máte obléknout na sebe? Pořiďte si meteostanici, která umí předpovídat počasí sama. Skvělý tip pro dárek, uvidíte! Vybírat můžete z několika odstínů barev, provedení i náročnosti funkcí zde.

Meteostanice s fotorámečkem

Další zajímavým typem je kombinace meteostanice Hyundai s fotorámečkem. Kromě předpovědi počasí lze promítat i digitální fotografie, které si jednoduše nahrajete přes USB vstup. Skvělé, ne? Další trendy, tipy a novinky ze světa spotřební elektroniky se můžete dočíst na stránkách www.eproton.cz