Televize E! přinesla v noci na neděli kompletní zpravodajství z červeného koberce pro diváky po celém světě v pořadu E! Živě z červeného koberce. Opět jsme se mohli kochat přehlídkou nádherných rób a doplňků a pobavit se při rozhovorech s nejpopulárnějšími celebritami!

Cenu za nejlepší mužský výkon si odnesl Leonardo di Caprio, který se letos pyšní již Zlatým glóbusem a se svým dramatem Revenant Zmrtvýchvstání je žhavým kandidátem na sošku Oskara, která by byla jeho první! Také nás mile překvapila drobounká Alicia Vikander, jež si odnesla sošku za nejlepší výkon ve vedlejší roli v dramatu Dánská dívka, i ona je za tuto roli nominována na Oskara.



Nenechte si ujít přímé přenosy z příchodu hvězd na červený koberec během ostatních prestižních ocenění:

E! Živě z červeného koberce: Grammy 2016 - 15. 2. 24:00
E! Živě z červeného koberce: Ceny Akademie 2016 - 28. 2. 23:30



3. února ve 21:00 hodin exkluzivně na kanále E! si vychutnejte pořad Módní policie: SAG 2016. Těšit se můžete na vtipné i drsné komentáře týmu módní policie a jejich upřímný verdikt během přehlídky kreativních rób uznávaných návrhářů při příležitosti prestižního výročního předávání cen SAG 2016. Kdo si odnese obdiv za nejlepší a kritiku za nejhorší šaty?