Díky programu Vital Club, který svým klientům zdarma nabízí Neckermann Cestovní kancelář, si můžete u moře několikrát denně dopřát sportovní aktivity pod vedením skutečných fitness odborníků vyškolených populárním cvičitelem a bývalým mistrem světa v aerobiku Davidem Hufem.

„Aktivity jsme vybrali tak, aby oslovily nejen ženy, ale i muže a děti. Oproti loňské sezóně jsme upustili od aerobicu a přidali více aktivit orientovaných na celou rodinu. Všechny jsou jednoduše zvládnutelné i pro nesportovce a jsou sestaveny s důrazem na prvek zábavy a zážitku,“ popisuje David Huf.

V nabídce programu tak najdete hodiny jógy, pilates, zumby, ale i nordic walking (chůze se speciálními hůlkami) a plážové hry a hry ve vodě.

Cvičební pomůcky zdarma

Hodiny jsou vedeny česky hovořícím a profesionálně proškoleným instruktorem, který klientům poskytne také rady, jak se cvičením pokračovat i po návratu z dovolené.

„Účast na doprovodném programu Vital je samozřejmě dobrovolná, můžete si vybrat jednu nebo klidně všechny nabízené aktivity,“ vysvětluje Tatiana Poláková z Neckermann CK. Všechny cvičební pomůcky, vybavení a podložky budou zdarma k dispozici, je třeba mít jen vhodné sportovní oblečení a obuv.

Vital Club je v nabídce ve čtyřech evropských přímořských destinacích. Všechny oblasti mají ideální klima pro Vital aktivity a patří mezi nejoblíbenější destinace klientů.

„Vital Club nabízíme ve čtyřhvězdičkových hotelech, jako v hotelu Ganita Holiday Club v letovisku Karaburun na Turecké Riviéře, Cactus Beach na řeckém ostrově Kréta, SENTIDO Mitsis Norida Beach na řeckém ostrově Kos a Burgas Beach na Slunečním pobřeží v Bulharsku,“ vypočítává Tatiana Poláková.

Podle Davida Hufa je dovolená nejvhodnější doba pro to, aby se člověk mohl věnovat těm aktivitám, které nestíhá v průběhu všedních dnů, a mezi takové aktivity patří také pravidelné cvičení a sport.

„Vital program nabízí klientům možnost vyzkoušet si zdarma v příjemném prostředí a pod dohledem odborníků všechny zdraví prospěšné aktivity, kterým by se mohli po návratu domů pravidelně věnovat a udržovat se fit. Blahodárné relaxační účinky dovolené se tak mohou protáhnout na celý rok,“ vysvětluje David Huf.

Více než 22 miliónů klientů

Neckermann Cestovní kancelář v rámci koncernu Thomas Cook Thomas Cook Group plc je druhým největším turistickým koncernem v Evropě. V roce 2010 zajistila celosvětově skupina Thomas Cook dovolenou pro více než 22 miliónů klientů. Thomas Cook působí pod obchodní značkou Neckermann v Německu, Rakousku, Belgii, Holandsku, Francii, Polsku a Maďarsku.

Neckermann Cestovní kancelář v České republice Neckermann Cestovní kancelář, která patří do skupiny Thomas Cook, působí na českém trhu od roku 2007 a krátké době se zde zařadila mezi důležité zprostředkovatele služeb cestovního ruchu.

Více na www.ckneckermann.cz