Obzvlášť v zimních měsících je důležité, abychom rukám dopřáli speciální péči. Vystavování chladu a mrazu nesvědčí pokožce rukou ani vašim nehtům, které mohou mít sklony k lámání. Je třeba, abyste svoje ruce udržovali ve formě, protože jsou vaší vizitkou.

Není nutné hned navštěvovat manikérku, naučíme vás dobře pečovat o nehty doma.

  • Základem je dobře vyživená pokožka, několikrát denně byste měli ruce natřít krémem na ně určeným. Je praktické pořídit si malou tubu do kabelky a jednu si postavit i na stůl v práci, abyste ho stále měli po ruce.
  • Jednou za čas je dobré dopřát rukám speciální kúru - na noc si ruce pořádně namazat výživným krémem a skrýt je v bavlněných rukavicích, vaše ruce budou ráno krásně vláčné.
  • Dbát byste měli i na výběr mýdla, které by nemělo vysušovat.
  • Jednou za čas jim dopřejte i peeling speciálními skleněnými peelingovými čočkami s křemičitou brusnou plochou s organickým křemíkem.
  • Velmi důležité je mít také stále upravené nehty. Každý má danou určitou kvalitu nehtů, ale do nehtů se promítá i náš životní styl a strava. Pro péči o nehty musíme volit kvalitní pomocníky.

Doporučit vám můžeme světovou novinku na trhu - skleněné ergonomické pilníky s křemičitou brusnou plochou Sakury, která obsahuje 99 % organického křemíku.

Organický křemík je základním prvek pro nehty a je pro ně velmi důležitý, příznivě působí proti třepení. Revolučnost pilníku Sakury je, že se křemík do nehtů dostává při samotném pilování. Příjemný ergonomický design je dalším pozitivem tohoto pilníku, příjemně se drží v ruce a dobře se s ním manipuluje při úpravě nehtů. Předností manikérního pilníku je také jeho víceúčelovost: úchyt slouží k úpravě kutikul a špička pro čištění nehtů. Pilník vám nahradí manikérní set 3 v 1.

Podobnou péči jako rukám nezapomeňte poskytnout i nohám. Stejně jako u rukou jim pomůže výživa krémem, ale i skleněný pedikérní pilník s křemíkem od značky Sakury.

Podívejte se sami, co vše můžete svým nehtům dopřát na: www.sakury.cz a pečujte o vaši krásu!