Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes opět pár slov k finále SuperStar.

1. důvod – Je Slovenka

I když to tvůrčí tým soutěže bude vehementně popírat, snaha o to, aby hlavní finále bylo česko – slovenské, byla jasná už v průběhu posledních kol. Když minulý týden vypadl Jan Bendig a v soutěži zůstal jediný a favorizovaný Čech Martin Chodúr, dalo se předpokládat, že je na řadě slovenská strana. Na kahánku tedy měl Miro Šmajda, anebo právě Dominika Stará.

2. důvod – Je dívka

Soutěže typu SuperStar jsou o hledání nových idolů. „Objekty“ zbožňování si mezi nimi hledají především dívky a ženy, a tak jsou muži tak trochu ve výhodě. Co na tom, že si většina z nich užije opravdu jen pověstných pět minut slávy (kde jsou dneska David Spilka, Zbyněk Drda a další z českých SuperStar?). Dominika Stará si jistě získala řadu příznivců – zvlášť díky svému milému a skromnému vystupování. Řada dívek v ní možná viděla svůj vzor, mnoha klukům se líbila. Ale proti Miro Šmajdovi, který má „našlápnuto“ být novým slovenským Haberou či Nagyem (vzpomeňme si, jak moc po nich dívky šílely), neměla velkou šanci.

3. důvod – Potopil ji zpěv a Müller

Dominice Staré ale zlomil vaz především její zpěv (za sebe říkám, že mi často její hlas zněl až nepříjemně), hlavně poslední kolo jí prostě nevyšlo. Na interpretování písniček Richarda Müllera ve svých šestnácti letech totiž ještě opravdu nemá… Až to vypadá, jakoby to na ni tvůrci tak trochu „ušili“, ne? Všem to muselo být přece jasné, že tyhle písně jsou pro nezkušenou dívku pořádný oříšek! Každopádně, třetí příčka je pro Dominiku fantastický úspěch. Držme jí palce, ať ho zúročí, ale ať ji nezválcuje. Milých a skromných holek, kterým šoubyznys zničil život, běhá po Česku a Slovensku už víc než dost…