Možná si říkáte, že na nějaké rituály ve vlastní koupelně nemáte čas. A tak se snažíte domácí vlasovou očistu zkrátit na nutné minimum. Přitom každá z nás ví, že když už se do toho pustíme a dáme vlasům odměnu v podobě extra péče jako třeba masky, speciální výživy, nebo dokonce masáže hlavy a ve finále si hřívu hezky vyfoukáme a upravíme, hned se cítíme mnohem líp. Dopřejte si těch pár minut navíc častěji! Ten úžasný pocit z čistých, voňavých a opečovávaných vlasů za to rozhodně stojí.

Základem každého účesu, ať už elegantního, nebo naopak ležérního, jsou zdravé vlasy. Otázka je, jestli o ně umíte správně pečovat a zda jim dopřáváte ty nejvhodnější služby a pečující produkty. Jde samozřejmě i o kvalitu vaší hřívy. Možná vás trápí roztřepené konečky nebo celková ztráta vitality vlasů. Je-li to váš případ, neváhejte a navštivte odborníky ze Salonů Expert L’Oréal Professionnel a nechte si udělat diagnostiku vlasů na míru. Kadeřník vám na jejím základě poradí nejvhodnější péči přímo pro vás. Vyzkoušejte třeba program hloubkové regenerace PRO FIBER od L’Oréal Professionnel, který je určený pro různé stupně zcitlivění vlasů a začíná právě správnou diagnostikou v salonu.
Skvělé je, že účinek tohoto jedinečného regeneračního programu je možné prodloužit díky domácí péči RECHARGE. PRO FIBER zahrnuje čtyři řady podle stupně zcitlivění vlasů – RECTIFY pro přirozeně jemné a méně poškozené vlasy, RESTORE pro středně silně a středně poškozené vlasy, RECONSTURCT pro silné a velmi poškozené vlasy a RE-CREATE, který se zaměřuje na péči o specifický typ poškození, na vlasy ztenčené v délkách a koncích. Základem každého domácího programu PRO FIBER je aktivátor RE-CHARGE. Aplikuje se po každém čtvrtém umytí místo běžné péče a prodlužuje výsledek celé péče až po dobu šesti týdnů.

OČIMA PROFESIONÁLKY – Erika Kulhánková, Salon Hair Affair, Hradec Králové

PRO FIBER je skvělá řada, kterou používám pro všechny klientky s poškozenými vlasy. Díky ní jsou opět lesklé, na dotek hebké a vypadají zdravě. Klientky ho milují a já ho moc ráda používám,“ konstatuje Erika Kulhánková ze studia Salon Hair Affair v Hradci Králové. „Po diagnostice klientce vyberu péči na míru podle typu jejích vlasů a míry poškození. Klientky jsou nadšené, že jim výsledek vydrží, a to díky produktům PRO FIBER na doma, a hlavně malé bílé tubičce – aktivátoru PRO FIBER RE-CHARGE.“
Více informací o programu PRO FIBER a seznam salonů, které službu nabízejí, najdete na adrese
www.salon-expert.cz.