Začněte přípravou

Základem jakéhokoliv líčení je správná příprava pleti na nanesení různých kosmetických přípravků. Musíte si pamatovat o třech základních krocích: čištění, zvlhčení, tonizace. To pomůže rozzářit pleť zevnitř a vyhladit drobné vrásky. Čím lepší je stav pleti, tím snazší je dosáhnout požadovaného výsledku.

Pokračujte líčením

První věc, kterou budete potřebovat pro anti-age líčení, je podkladová báze pod make-up (primer). Je to zvlášť důležitý krok. Nyní navíc existují primery s tekutými silikony, které vyplňují vrásky a vyhlazují povrch pleti. Přípravek stačí nanést v rovnoměrné tenké vrstvě.

Při výběru make-upu dávejte přednost těm, které obsahují žluté pigmenty a jemné třpytky. Je považováno, že teplý tón pozitivně ovlivňuje mladistvý vzhled pleti. Stejně jako jemná záře přidá obličeji svěží vzhled. Reflexní částice také vizuálně zamaskují nedokonalosti pleti.

Pokud se na obličeji objevily nějaké vyrážky, akné nebo zarudnutí, použijte světlejší korektor. Má hustší texturu, proto aplikujte ho bodově, abyste zbytečně nezatěžovaly pleť.

Zafixovat sjednocený tón pleti můžete pudrem, ale doporučujeme obrátit svou pozornost na minerální transparentní přípravek. Ten prodlouží trvanlivost líčení a přitom nevytvoři efekt masky.

Raději odmítněte tmavé pigmentované oční stíny. Celkový vzhled učiní atraktivnějším přirozené odstíny: růžové, broskvové, terakotové atd. Prodlužující černá řasenka dodá vašemu pohledu jas a svůdnost. Stačí ji nanést pouze v jedné vrstvě. Na webových stránkách MAKEUP najdete prodlužující a objemové řasenky od Maybelline.

Prohlédnout si sortiment můžete tady: https://makeup.cz/brand/29159-353801/.

V žádném případě nemůžete zapomenout na jemný ruměnec. Růžový odstín se studeným perlovým podtónem je beauty trik pro každou dámu, která chce vypadat mladší. Tímto způsobem jednoduše můžete osvěžit svůj vzhled, a navíc dosáhnete lifting účinku, pokud jemně rozetřete tvářenku ke spánkům.

Tužka na rty skvěle zvýrazní ústa, ale vyberte si odstín, který bude dobře ladit s barvou rtů. Vizážisté doporučují tužku nanést na celý povrch rtů a zvýraznit jejich konturu rozjasňovačem, čímž dodáte objem. V líčení rtů také upřednostňujte jemné přirozené barvy.