Jak skrýt ramínka pod tílkem

Nemáte po ruce speciální podprsenku, u které jde ramínka v zadní části spojit už všitým háčkem? Chcete si vzít tílko, ale nechcete, aby ramínka vykukovala? Řešení je snadné! Vezměte si obyčejnou kancelářskou sponku a ramínka s ní přitáhněte k sobě tak, jak vidíte na fotografii.

Aby podprsenka bez ramínek neklouzala dolů

Opět existuje úplně jednoduché řešení. Stačí si vzít jedno z ramínek, připnout v zadní časti, vést vepředu pod prsy a opět připnout v zadní části. Tahle opora zaručí, že vám podprsenka nebude sjíždět níž.

Jak zamezit zařezávání ramínek

Máte těžká velká ňadra a ramínka se vám bolestivě zařezávají do ramen? Vypodložte je silikonovou podložkou, která váš problém snadno vyřeší.

Trik, jak poznat, že máte správný objem podprsenky

Pokud pod obvod své podprsenky vzadu snadno strčíte více než dva prsty, potřebujete mnohem menší obvod. Ten zjistíte snadno: přiložte svinovací metr pod prsa a těsně kolem hrudního koše při výdechu. Důležité je, aby metr nebyl volný a aby byl kolem těla vodorovně a pevně.

Takhle je to správně:

A takto to být nemá:

Moc velký výstřih. Co s tím?

Vadí vám velký výstřih, ale oblíbených kousků se nechcete zbavovat a ani na sebe nehodláte vrstvit oblečení?

Vytvořte si falešnou košilku! Budete k tomu potřebovat kousek látky a dvě poutka. Ty přišijte na okraje vsadky, připevníte jimi látku k ramínkům podprsenky.

A je hotovo!

Jak skladovat podprsenky, aby vám dlouho vydržely

Investice do dobře padnoucích podprsenek, které jsou zároveň hezkou součástí šatníku, není malá. Proto je vhodné se o podprsenky dobře starat. Rozhodně byste je neměly různě skládat, měly by zůstat rozložené nebo pověšené. Zkuste je jako my jednoduše pověsit na ramínko.

Nebo si snadno vytvořte speciální podprsenkové ramínko podle našeho návodu.

A rada na závěr: Podprsenky perte v ruce nebo ve speciálním sáčku, prodloužíte tím jejich životnost.