Nejen slavné hollywoodské hvězdy, ale i ty české se už smířily s tím, že v dnešní době prostě nic neutajíte. Svatby celebrit, dostaveníčka milenců, bujaré party, to vše díky všudypřítomným médiím nezůstavá veřejnosti skryto.

Hvězdě seriálu Cesty domů Lucii Štěpánkové (31) se proto povedl takřka husarský kousek. Celé tři měsíce tajila šťastnou novinu – narození dcery Anežky. Tu má vsetínská rodačka se svým dlouholetým přítelem, hereckým kolegou Radkem Žákem, kterého poznala během divadelního angažmá v Pardubicích.

„Máme z ní ohromnou radost, je skvělá,“ rozplývá se šťastná maminka, která si sice mateřskou náležitě užívá, ale kromě toho se už opatrně vrací zpátky před kameru. „Začala jsem znovu točit, ale jenom tři dny v měsíci. Po novém roce mě pak čeká větší role v seriálu Vyprávěj a taky bych se ráda zase vrátila do divadla,“ svěřila se sympatická herečka, která svou dceru před velkým světem zatím úspěšně chrání.

Proto je důležité následující sdělení. „Divákům bychom rádi vzkázali, že dítě, které Lucie Štěpánková vychovává v seriálu, opravdu není její vlastní,“ uvedl mluvčí seriálu Cesty domů Josef Ducký.