Kombinujte zajímavé barvy i materiály květináčů kvalitního provedení a zajímavého designu. Použijte nové přípravky pro ošetření květin proti škůdcům a chorobám. Dopřejte květinám stále více oblíbenější Bio přípravky na podporu růstu a plodnosti.

Široký výběr

Výrobce květináčů EMSA nabízí zákazníkům široký sortiment pro uspokojení jejich individuálních přání. Novinkou je možnost skládání květináčů z částí z různých barev u kterých je také velkou výhodou intergrovaný samozavlažovací systém. Ten Vám umožní květiny zalít do zásoby a v klidu odjet na dovolenou bez obav o jejich přežití.

Povrchová úprava a odolnost

Většina květináčů je vyrobena z lezkého plastu s kvalitní a vkusnou povrchovou úpravou. Už neplatí to, že hezky vypadají jen keramické květináče. Plastové květináče jsou většinou použitelné v interiéru i exteriéru. Nevadí jim mráz ani sluneční záření.

Samozavlažovací systém

Se samozavžovacími květináči EMSA vaše rostliny vydrží až 4 týdny bez zalévání (dle velikosti květináče, druhu květiny a umístění). Spodní zavlažování poskytne rostlinám zásobu vody a živných látek, které jsou potřeba ke zdravému růstu rostlin. Zalévací šachta s vodoměrem Vám ukazuje množství vody v zásobníku a tím Vám napoví, kdy potřebuje rostlina zalít. Rostlina se tak stará sama o sebe.

BIO přípravky

Buďte šetrní k přírodě a používejte ekologické přípravky jejichž sortiment je stále širší a dostupnější. Běžné jsou ekologické přípravky pro podporu růs

tů a plodnosti rostlin.

Novinkou je například aditiv PLANTABSORB, který zajišťuje stálý přísun vody k rostlinám, zadržuje dostupnou půdní vlhkost a poskytuje rostlině vodu, když okolní půda vyschne.

Šetří vodu a zajišťuje vyrovnaný růst rostlin i v suchých obdobích. Je vhodný například pro výsadby truhlíků na slunných terasách.

Kde je koupíte?

Květináče EMSA, pokojové květiny, Bio přípravky a mnoho doplňků pro úspěšné pěstování květin koupíte v internetovém obchodě www.levnekvetinace.cz. Na stránkách najdete také tipy jak květiny pěstovat a v jakém ročním období provádět určité úkony.