Tento rok má Too Faced pět exkluzivních a kouzelných dárkových sad!

HAPPILY EVER LASTING LIP & CHEEK DUO – duo tekutá rtěnka a tvářenka
Jedinečná dlouhotrvající tekutá rtěnka Melted v mini verzi a tvářenka Love Flush v odpovídajícím odstínu. Deluxe Melted Peony & Justify My Love.
Bohatě pigmentované a působivé odstíny dodají krásnou barvu každému typu pleti.
Cena: 350 Kč/ks

SEX & CHOCOLATE – sada řasenka a bronzující pudr
Tato sada obsahuje deluxe balení Better Than Sex řasenky pro maximální objem a dramatické řasy a dekadentní Chocolate Soleil Matte Bronzer bohatý na antioxidanty pro vytvoření opáleného vzhledu.
Cena: 350 Kč/ks

LE GRAND PALAIS – paleta na líčení
Nejkrásnější kolekci sezony značky Too Faced uzavírá tato nová exkluzivní dárková sada značky Too Faced, která v sobě ukrývá bestsellery značky:
• Better Than Sex řasenka v luxusním balení
• Melted rtěnka v odstínu Peony
• kultovní oční báze Shadow Insurance
• jeden bronzující pudr
• dvě tvářenky
• jeden rozjasňovač
• a to nejlepší nakonec: 18 skvostných očních stínů ve speciálních svátečních odstínech.

Sada obsahuje: Glamour Guide – návod na vytvoření 3 typů líčení vysvětlených krok za krokem.

Sváteční paletka pro celý obličej, ano, opravdu je tam vše, tak už nikdy nemusíte vypadat stejně dva dny za sebou (pokud ovšem nechcete!).
Vítejte doma!
Cena: 1.550 Kč/ks

Božské a zářivé paletky od Sleeku na Vánoce

I-Luxe Gold Standard Palette
Tato paletka očních stínů obsahuje 4 sametové měňavé a 2 krémové stíny. Vhodná pro všechny typy pleti a barvy očí, pro vánoční svátky a všechny příležitosti!
Cena: 290 Kč/ks

Nails Inc. uvádí barevné a veselé Vánoce

...s jejich exkluzivní novinkou Health Kick Kit.
The Superfood Festive HealthKick kit je pečující sada speciálně navrhovaná s myšlenkou ji darovat. Sada se skládá z plného balení nejprodávanějšího Nailkale Superfood Base Coat značky Nails Inc. a tří mini Nailkale barevných laků a proslulého top coatu s kensingtonským kaviárem. Laky jsou zabaleny v dárkové krabičce, jejíž obal je potištěn svátečním motivem značky Nails Inc.

Balení obsahuje:
Nailkale Superfood Base Coat
Nailkale Victoria – lak na nehty v odstínu červeného vína
Nailkale Nailbright Knightbridge Mews – lak na nehty v měděném odstínu
Nailkale Windsor Mews – šeříkový lak na nehty
45 Second Top Coat With Kensington Caviar nail polish
Cena: 790 Kč/ks

Sběratelské dárkové sady a několik nových typů umělých řas na seznamu dárků od značky Make Up For Ever!

CULT MAKE UP SET
MAKE UP FOR EVER nakombinoval 6 ze svých ikonických produktů ve sváteční oranžové taštičce, aby si každý mohl vytvořit kompletní beauty look každý den. Ke zvýraznění svých očí v taštičce naleznete Aqua Liner, mini verzi tužky Aqua Eyes a mini verzi řasenky Smoky Extravagant. Ke zdokonalení a zafixování make-upu použijte bázi Step 1 Smoothing primer a HD Powder v mini verzi. Posledním produktem v sadě je Aqua Lip 08C, který zdůrazní rty intenzivní matnou barvou.
Cena: 990 Kč/ks

Sady hravých balzámů na rty Lip Smacker s nekonečnou řadou různých příchutí

Chupa Chups Round Tinbox
Žvýkačky a lízátka Chupa Chups miluje snad každý. Nyní si je můžete vychutnat i v podobě balzámů, které nejenže voní jako Chupa Chups, ale i tak chutnají. Zjemňují, hydratují a vyhlazují rty, které pak září a lesknou se. Sada šesti balzámu je navíc zabalena ve stylové plechovce.

Sada obsahuje:
1x Chupa Chups Orange
1x Chupa Chups Vanilla
1x Chupa Chups Apple
1x Chupa Chups Raspberry
1x Chupa Chups Watermelone
1x Chupa Chups Strawberry
Cena: 390 Kč/ks

Disney Minnie Heart Tinbox
Oblíbená Minnie a Daisy v sadě tří balzámů. Balzámy mají příjemnou chuť ovocných dortíků, takže se budete pořád s radostí oblizovat. Příchuť Cupcake, Berry Bff a Cutie Pie vás dostane. Nejen pro děti, s Minnie a Daisy budete cool. Zjemňují, hydratují a vyhlazují rty, které pak září a lesknou se. Vše je zabaleno v krásné plechovce ve tvaru srdce.
Cena: 260 Kč/ks

Jimmy Choo ILLICIT

ILLICIT probouzí smysly vyvoláváním troufalého a tajemného ducha a oslovuje všechny ženy, které chtějí žít život naplno, vychutnávají si radost ze zážitků na hraně nebezpečí. Probouzí provokativní povahu, která doutná pod povrchem. Název symbolizuje sebevědomou ženu, která řídí svůj vlastní osud a nebojí se změnit status quo. Svůdná, přitažlivá, riskující a mající vše plně pod kontrolou – s takovými vlastnostmi musíme u této ženy počítat. V reklamní kampani Jimmy Choo je tato žena ztělesněna zpěvačkou, modelkou a herečkou Sky Ferreira.



Jimmy Choo rozšiřuje své portfolio představením nové vůně ILLICIT. ILLICIT je vším, po čem dívka touží a mnohem více. ILLICIT je přitažlivá, uchvacující a instinktivně svůdná vůně. Bezostyšně ohýbá pravidla, aniž by je porušila, tančí do svítání, je srdcem a duší každého večírku a žije okamžikem.

„ILLICIT představuje troufalého ducha ženy Jimmy Choo. Je svůdná, hypnotická a žije svůj život naplno. Sky dokonale ztělesňuje tyto kvality prostřednictvím své nespoutané osobnosti a chutí se bavit.“ Sandra Choi, kreativní ředitelka Jimmy Choo

Energický a provokativní, ale se skrytou sladkostí, ILLICIT je hypnotický a přirozeně ženský. Jako ochutnání zakázaného ovoce z tohoto svůdného zlatého elixíru vyzařuje jeho sebevědomá a lákavá povaha. Vzbuzuje pozornost, hraje na smysly, dráždí, mučí ve víru hravého svádění. Zapomeňte na sezení v rohu, ILLICIT je středem pozornosti a zvyšuje tep všem okolo.

Benefit nás bude o Vánocích rozmazlovat

5 nových must-have setů!
Life Of The Party! Kit
Make-up set obsahující must-have produkty značky v krabičce s popovým lookem.
V tomto setu najdete:
- mini - POREfessional báze - 7.5 ml
- They’re Real ! mini řasenka
- 3 měňavé oční stíny (amber, purple rose a cream) k vytvoření super trendy kouřového líčení - 4 ml
- houbičkový štěteček na oční stíny
- rozjasňující pudr pro zdravý vzhled se štětečkem
Cena: 1.150 Kč/ks

Paletky a sběratelské dárkové sady značky bareMinerals obsahující bestsellery

The Enchanted Garden Palette
Atraktivní paletka, která nabízí vše pro romantické a sváteční líčení. Zvýrazněte své oči čtyřmi krásnými READY očními stíny, zatímco bareMinerals READY tvářenka a rozjasňovač zajistí rozzářenou pleť. Závěrečnou tečku vytvoří lesk na rty Moxie, který vykouzlí neodolatelný úsměv. Třešničkou na dortu je oboustranný štětec. S touto paletkou budete vždy připravená zažít tu opravdovou pohádku.
Cena: 1.100 Kč/ks