Ahojky. Tak jsem zase zpět. A dneska pro vás mám spoustu novinek. Jak jsem minule psala, po všech svejch neúspěšnejch seznamovacích pokusech, kdy jsem potkávala jen úchyly a ženáče, případně oba dohromady, jsem si řekla: „Dost.“ A rozhodla se, že se svěřím do rukou profíkům. A tak jsem se rozhodla, že zkusím nějakou tu seznamovací agenturu.

Přečtěte si také předchozí část z deníku: Díl XII. - Rande se Shrekem

Seznámení za pár stovek

Zní to hodně lákavě. Někam se přihlásíte, vyplníte pár formulářů a jen se vám pohrnou nabídky na ty pravé muže. Nemusíte nikde hledat a nic zjišťovat. Prostě si řeknete, jakého chlapa chcete, a rovnou na něj dostanete kontakt. Dobrý, co? A jak jsem se do jedné agentury přihlásila. Pozvali mě na schůzku a rovnou mi řekli, že si mám vzít fotku a pár stovek s sebou. Trošku mě to zarazilo, ale to bych nebyla já, abych se nechala odradit.

Úlisnej chlap v divný agentuře

V každý agentuře je to asi jiný, ale já narazila na takovou, která se mi zdála fakt hodně divná. Přijdu tam, přivítá mě úlisnej chlap a začne se mě ptát na takový intimní věci, že jsem z toho rudá až mezi půlkama. Dívá se na mě dost divně a ještě hůř, když začnu mluvit o tom, jak jsem se už seznamovala. Div mu oči nevypadly z důlků, a to jsem teprv začala. Tak jsem si většinu svejch seznamovacích dobrodružství radši nechala pro sebe.

Problém je prý v mým vzhledu!

Ten chlap v agentuře byl navíc hrozně drzej. Řekl mi, že problém vidí v mým vzhledu, že mám zhubnout, ostříhat se a jinak se oblíkat. Hned mi nabídl, že mi za patřičnej obnos vše zařídí. To se mi fakt nelíbilo – i když modelka nejsem, tak se svou figurou jsem celkem spokojená a se svým šatníkem taky. To už jsem začala být nepříjemná. Jsem tu od seznamování, a ne od svýho vzhledu. To je moje věc a ne toho dědka, no ne? Však jsem mu to taky pěkně od plic řekla. A von? Konečně se přestal vyptávat, zaklapl desky, vzal si pár stovek za služby a řekl, že se mi ozvou. Víte, jak to dopadlo? Nevozval se vůbec nikdo.

Rande na tři minuty

Ale protože já se nikdy nevzdávám, řekla jsem si, že to zkusím jinde. Asi jsem měla smůlu. Tentokrát jsem si vybrala agenturu, která byla zadarmo a kde stačilo vyplnit papíry přes net. Ideální stav, říkala jsem si. A přihlásila se na seznamovací akci. Prý je to nějaká americká forma rande. No tak to mě zajímá. Oblíkla jsem si sexy vohoz a vyrazila. Posadili mě ke stolku, výstřih zakryli číslem 5 a posadili ke mně chlapa s písmenem na košili. Tak a teď se tři minuty bavte, pak se pánové vymění, řekli. Blbý bylo, že jsme ani jeden nevěděli o čem, a najednou byl konec a už nás přesadili. No já vám nevím, ale mě to teda nevyhovuje. Za tři minuty přece nepoznáte, zda s někým chcete randit, nebo jo?

Zůstanu na ocet. Do smrti!

A tak i můj další seznamovací pokus skončil neúspěšně. Sympatickej mi byl jen jeden a tomu jsem se zase nezdála já. A tak jsem nabyla přesvědčení, že všechny agentury jsou na nic. Teda aspoň pro mě. Anebo mám prostě smůlu a jsem odsouzená k tomu zůstat do smrti na ocet. Jsem z toho nešťastná, fakt. Chci chlapa a nevím, jak ho splašit.

Dám si pauzu. A šmitec.

I když na druhou stranu není o co stát. Každej druhej pár se rozchází, minimálně každej druhej chlap je nevěrnej a každej osmej nemá na splácení dluhů. No a tak se může stát, že mně zahne, dá kopačky a ještě budu mít na krku jeho dluhy. Otevřela jsem si vínko a rozhodla se – teď si dát chvíli pauzu. Budu si užívat samoty a věnovat se sama sobě, prostě žít. Na chvíli zavřu internetový seznamky a určitě nevyhledám žádnou agenturu. Prostě šmitec. Alespoň na chvíli. Jak se totiž znám, dlouho to nevydržím. Tak se mějte a zatím ahojík.

Vaše Lada

Deník notorické seznamovačky na Kafe.cz

Také hledáte muže svého srdce a stále se vám to nedaří? Už jste vyzkoušela všechno možné i nemožné a pořád nic?

Po celé léto vám každé pondělí přineseme nový a vtipný článek od notorické seznamovačky Lady, která je na tom přesně jako vy. Při jejích příhodách se stoprocentně pobavíte a své problémy s muži už třeba nebudete brát tak dramaticky. Nejste v tom přeci sama, ne?

Takže, přejeme vám příjemné pondělky na www.kafe.cz a hodně zdaru v lásce.

Mohlo by vás také zajímat: Čtenářky píší webu kafe.cz: Kde jsem našla svého partnera