Ahojky, tak mě tu máte znova. Dneska se mnou ale moc zábava nebude, protože jsem vytočená doběla. Měla jsem totiž své asi 359. rande a ten chlap, co na něj přišel, mě úplně rozběsnil. Jen si to představte. Poslal mi fotku a napsal, že to je on – jenomže už zapomněl dodat, že před 40 lety. Tak já se těšila na pětadvacetiletýho kolouška a přišel pětašedesátník! No kdyby aspoň vypadal jako Richard Gere nebo Robert Redford, tak bych to neřešila. Jenže on vypadal jako opelichanej King Kong kombinovanej se Shrekem. Byl tlustej, chlupatej a ještě měl barvu tak trochu do zelena. Normálně jsem myslela, že mě vomejou!

Přečtěte si také předchozí část z deníku: Díl XI. - Sex on the Beach

Nejsem Fiona, zlobra s opicí nechci!

No copak jsem nějaká Fiona, abych byla se zlobrem mixlým s opicí? Musím vám říct, že jsem měla co dělat, abych s ním aspoň vypila to kafe. Strašně se potil, byl celej takovej slizkej a nejhorší je, že byl sice chlupatej, ale jenom na těle. Teda viděla jsem jenom ruce, ale to mi stačilo. Chlupy mu lezly i kolem výstřihu u trika, no děs. Ovšem hlavu, tu měl plešatou. Měl na ní asi pět chlupů, ze kterých si dělal přehazovačku. Nemusím vám říkat, že patřičně zpocenejch a umaštěnejch.

Měl tři žlutý zuby a smrděl

Nejhorší bylo, že jsem se ho vůbec nemohla zbavit. Rovnou mi řek, že takovou ženskou jako já hledá a čuměl mi na prsa. To víte, že jsem měla patřičný výstřih, protože jsem čekala toho krásnýho kolouška. Je to děs, jak se ti chlapi s věkem dokážou změnit. Zíral na mě a cenit tři křivý zažloutlý zuby. Zbytek mu už asi vypadal. Tak zanedbanýho chlapa jsem dlouho neviděla. Navíc měl na sobě jakýsi tesilový kalhoty a silonovou košili, takovou tu šílenou umělinu snad ještě ze svýho mládí. Bylo mu to malý, navíc jak se potil, šíleně to smrdělo. A když si k tomu přidáte, že mu strašně páchlo z tý nevyčištěný pusy, dovedete si asi představit, že mě veškeré choutky na sex a seznamování rychle přešly.

Trhla jsem olympijskej rekord

Nakonec jsem mu musela utýct. Řekla jsem, že jdu na záchod a zdrhla. V tu chvíli mě normálně mrzelo, že jsem se nepřihlásila na olympiádu. Zdrhala jsem totiž takovou rychlostí, že bych snad pokořila i olympijskej rekord. Ten se asi musel divit, že už jsem se nevrátila. Na to, jak vypadal, měl dost vysoký sebevědomí, takže si myslím, že to vůbec nepochopil. Naštěstí už se neozval.

Zůstanu na ocet

Doma to na mě ale dopadlo. Jak se mám s někým seznámit, když potkávám jen úchyly a ženáče? Tento byl typickej zástupce tý první skupiny. Jestli byl ještě k tomu ženatej, tak po tom jsem nepátrala. I když pochybuju, že by si takovýho Shrekokonga někdo vůbec vzal. No a tak mě chytla zas deprese. Fakt asi zůstanu na ocet a budu do smrti sama. Tolik peněz a energie mě to seznamování už stálo a výsledek? No ten znáte sami.

Hledá se chlap na přání

Nechci se ale vzdát, přece se musí splnit to, co zpívají v mý oblíbený písničce: „Každý jednou velkou lásku potká, kdy a kde, to neví nikdo z nás…“ zpívala jsem si. A nejednou mi to docvaklo. „Kdy a kde, to neví nikdo z nás.“ No jasně, třeba toho pravýho potkám zrovna dneska! Zapnula jsem počítač, otevřela si vínko, no co taky jinýho, že jo, a rozhodla se pro radikální krok. Přihlásím se do nějaký seznamovací agentury. To by bylo, aby mi tam nenašli chlapa na přání! A tak jsem jich pár obeslala a čekala. Jak to dopadlo? Tak o tom zase příště. Teď na mě padla taková únava, že končím.

Mějte se a čus bus autobus. Ahojík všem.

Vaše Lada

Deník notorické seznamovačky na Kafe.cz

Také hledáte muže svého srdce a stále se vám to nedaří? Už jste vyzkoušela všechno možné i nemožné a pořád nic?

Po celé léto vám každé pondělí přineseme nový a vtipný článek od notorické seznamovačky Lady, která je na tom přesně jako vy. Při jejích příhodách se stoprocentně pobavíte a své problémy s muži už třeba nebudete brát tak dramaticky. Nejste v tom přeci sama, ne?

Takže, přejeme vám příjemné pondělky na www.kafe.cz a hodně zdaru v lásce.

Mohlo by vás také zajímat: Opravdoví muži vzkazují: Tohle nám nedělejte!