Ahojík. Tak jsem zase tady. Tentokrát odpočatá a vyspaná do růžova. Právě jsem se totiž vrátila z dovolený. Už jsem byla z toho svýho seznamování tak zničená, že jsem si sbalila kufr a odletěla k moři. Řeknu vám, že to bylo báječný. Konečně jsem se zahřála, prohýbala a zažila něco, co se tak honem nezapomíná.

Přečtěte si také předchozí část z deníku: Díl X. - Pohlavní loudil

Sex na pláži

Sex on the Beach a Orgasmus. No která by si to nepřála, že jo. A představte si, že mně se to podařilo. Když jsem tu nabídku uviděla napsanou na ceduli v jednom baru, nevěřila jsem tomu. Ale říkala jsem si, že za těch pět eur, co za to chtěj, to zkusím, i kdyby to za moc nestálo. Však sex jsem neměla ani nepamatuju. A tak jsem si vyhlídla toho nejhezčího číšníka a hrdě mu oznámila, že chci „One Sex on the Beach and Orgasm“. Díval se na mě sice divně, ale já se nezalekla. Jen jsem přemýšlela, jestli je to cena za všechno, nebo si nějaký služby budu muset připlatit a kde to provedeme.

Nejhezčí číšník a čekání na sex

No když se jedná o sex na pláži, tak asi mají nějakou soukromou za barem, myslela jsem si. A taky mě zajímalo, jestli když nedosáhnu vrcholu, mi to budou účtovat. No nic, nechám se překvapit, přišla jsem o víc – letělo mi hlavou. A tak jsem vyhlížela toho svýho číšníka. Asi je někdo přede mnou – napadlo mě, když pořád nešel. Najednou se za pultem vynořil obstarožní tlouštík a mířil ke mně. No to snad ne, doufám, že neposlali náhradníka! Rychle jsem přemýšlela, jak se z toho vymluvím.

Nejde o sex, ale o chlast

Jenže ten nevzhlednej tlouštík ke mně najednou došel, postavil přede mě dvě velký sklenice a zase šel. No vypadá to sice pěkně, ale co s tím mám jako dělat, že. Asi je to na kuráž. No a tak jsem to vypila. Když jsem dopíjela druhou sklinku a pořád nikdo nešel, uviděla jsem velkou ceduli s obrázkama. Jé, to jsou ty dvě pití, co mi donesli! Tak jsem se na ně zaměřila a normálně ve mně zatuhlo. Představte si, že pod jedním bylo napsaný Sex on the Beach a pod druhým Orgasm! Tak teď mi to docvaklo. Tady nejde o žádnej sex, ale o chlast.

To byla ostuda!

Když ke mně pak dorazil ten pěknej číšník a ptal se, jestli chci další sex s orgasmem, už jsem se na nic nezmohla. Hodila jsem mu desetieurovku a pádila pryč. Byla jsem rudá až za ušima. No vůbec mě totiž nenapadlo, že se vlastně jedná o alkohol. Jak jsem natěšená na to seznamování, tak ty moje mozkový závity jedou úplně jiným směrem, no. Tomu baru jsem se pak zdaleka vyhýbala. Radši jsem se začala rozhlížet po pláži, jestli mi nepadne do oka nějakej domorodec.

Písek v oku místo domorodce

Jenže jediný, co mi padlo do oka, byl písek a pár místních mušek. A když jsem si v časopise, co jsem s sebou vezla, přečetla, jak je nebezpečnej sex na dovolených a co všechno bych si mohla donést domů, tak mě normálně přešla chuť. No a sex ve vodě jsem zavrhla rovnou, protože mi to fakt za to nestojí. A tak jsem se ze zoufalství přesunula k baru, ale úplně jinýmu a pila pro jistotu už jenom víno, abych si zas náhodou neslibovala něco, co by pak nebylo.

A tak jsem přežila týden u moře, sbalila kufr a letěla domů. Sex se nekonal, teda jen ten v koktejlu, a ten mě teda nerozrušil. Doma jsem zase sedla k internetu a měla jsem 258 nepřečtených zpráv v mailu. Asi zase další nabídky. Tak nic, jdu se tím probrat, už mi to seznamování chybělo. Mějte se fajn a zase napíšu, co se mnou bylo dál. Tak ahojík.

Vaše Lada

Deník notorické seznamovačky na Kafe.cz

Také hledáte muže svého srdce a stále se vám to nedaří? Už jste vyzkoušela všechno možné i nemožné a pořád nic?

Po celé léto vám každé pondělí přineseme nový a vtipný článek od notorické seznamovačky Lady, která je na tom přesně jako vy. Při jejích příhodách se stoprocentně pobavíte a své problémy s muži už třeba nebudete brát tak dramaticky. Nejste v tom přeci sama, ne?

Takže, přejeme vám příjemné pondělky na www.kafe.cz a hodně zdaru v lásce.

Mohlo by vás také zajímat: Místa, kde číhají volní muži