Ahojky. Tak jsem zase tu. A asi to nebude žádná novina, když vám řeknu, že jsem pořád bez chlapa. A dneska ještě k tomu pořádně naštvaná. Nedávno jsem na netu četla, že sex může zabíjet. Tak to mají výjimečně pravdu, protože já bych taky vraždila – kvůli sexu. No řekne mi někdo, jestli ty chlapi mají v hlavě taky něco jinýho?

Přečtěte si také předchozí část z deníku: Díl VII. - Chtěla jsem sex

Vážný vztah a 96 adeptů

Dala jsem si novej inzerát do rubriky Vážná seznámení. Ano, slyšíte dobře, vážná. To podle mě znamená, že si nedělám srandu, nechci sex na jednu noc, ale prostě chlapa pro život. Přišlo mi 96 odpovědí. A já, stará naivka, se zase radovala, že 96 svobodnej chlapů konečně projevilo zájem o mou maličkost. Ale protože už si dávám větší pozor, tak jsem si pečlivě vytipovala jen 16 adeptů.

Šestnáct schůzek a bez úspěchu

Šestnáct schůzek během čtrnácti dnů. To už přece musí dopadnout, no ne? Nedopadlo. Ale to bych předbíhala. Do inzerátu jsem si dala, že hledám nezadanýho chlapa normální postavy bez závazků. Mně to přišlo jasný, ale těm chlapům asi ne. Co měli nezavázanýho, to teda nevím, ale bez závazků byl jenom jeden. Ale ten byl zase hodně divnej a neustále mi opakoval, že nesnese kondomy. Nevím, proč mi to vykládal na první schůzce, ale díky tomu už se další nekonala.

Moje skóre: 8 ženáčů a 6 v rozvodu

Zbývajících patnáct rande bylo podobných. V mailu všichni tvrdili, že jsou štíhlí, nezadaní a mají vše vyřešené. Realita byla jiná. Osm jich bylo ženatejch a 6 se jich údajně rozvádělo. A ten jeden poslední byl vdovec. To by mi tak nevadilo jako to, že neměl 36 let, jak mi napsal, ale 63 – prý to byla asi přesmyčka.

Poslední šestka jak přes kopírák

Těch osm ženatejch jsem hned zavrhla. A u té rozvádějící se šestky jsem pátrala dál. I když se neznali, tak jsem měla pocit, že jsou na mě snad domluvený. Mluvili totiž jak přes kopírák. Ani jednomu to doma neklapalo, manželka jim nerozuměla, a tak se rozhodli, že to skončí. Nějak se ale asi nedohodli kdy, protože jak se ukázalo, tak v rozvodovým řízení byli jenom dva.

Bez závazků, ale s osmi dětmi

No a tak mi z původních 96 zbyli jen ti dva. Dobře, rozvádí se, to by celkem šlo. Tlustí nebyli, to já totiž nesnáším, ale o tom zase příště. Tak to by splnili taky. Jenže oba měli děti. Jeden tři a druhej dokonce pět. Dost mě to udivilo, protože jsem chtěla chlapa bez závazků a oni dva by dali dohromady celou mateřskou školku. No a když jsem si představila, jak já svobodná a bezdětná jsem rázem macecha pěti špuntů, tak jsem to odpískala. Výsledek? 96 odpovědí a ani jeden použitelnej chlap. Síla, co?

No a tak můj pokus o vážný seznámení opět nedopadl. Já už teda nevím, jak dál. Přece není možný, abych nikdy nenašla toho pravýho. Copak chci vážně tak moc? Už fakt nevím, z jakejch požadavků mám slevit. Nebo ve kterých vodách lovit. Mimochodem – už jsem zmínila, že nesnáším tlustý chlapy. A s nima jsem toho taky hodně zažila. Ale to až příště, už frčím spát. Tak ahojík.

Vaše Lada

Deník notorické seznamovačky na Kafe.cz

Také hledáte muže svého srdce a stále se vám to nedaří? Už jste vyzkoušela všechno možné i nemožné a pořád nic?

Po celé léto vám každé pondělí přineseme nový a vtipný článek od notorické seznamovačky Lady, která je na tom přesně jako vy. Při jejích příhodách se stoprocentně pobavíte a své problémy s muži už třeba nebudete brát tak dramaticky. Nejste v tom přeci sama, ne?

Takže, přejeme vám příjemné pondělky na www.kafe.cz a hodně zdaru v lásce.

Mohlo by vás také zajímat: 5 chlapů, od kterých dejte radši ruce pryč