Ahojky. Jsem tu. Dneska se vám musím s něčím svěřit. Pořád vám vykládám, jaká jsem hodná holka a jak hledám toho svýho prince. To sice pořád platí, ale protože nemůžu na nikoho narazit, tak jsem se rozhodla, že si trochu užiju. No a proč taky ne – jsem poměrně mladá, svobodná a sex k životu potřebuju jako každej.

Přečtěte si také předchozí část z deníku: Díl VI. - Tantrický sex

Vyzývavě do baru

Nejdřív jsem se vykašlala na net a vyrazila do jednoho velkýho baru. Oblíkla jsem se celkem vyzývavě, protože jsem chtěla, aby si mě někdo všiml. A zabralo to. Hned, jak jsem vystoupila z taxíku, se mě dva chlápci ptali: „Kolik?“ Já se podívala na hodinky a slušně jim odpověděla. Oba se zatvářili vyděšeně a zdrhli. Pozděj mě napadlo, že asi neuměli digitální čas. Já jim totiž odpověděla, že je 21:34.

Tohle byl jejich rajón

Když jsem vešla do baru, pár chlápků se za mnou otočilo. Dala jsem si drink a rozhlížela se. Zarazilo mě, že se po mě dost koukaly holky a šeptaly si. Pak za mnou jedna z tý skupinky přišla a oznámila, ať vypadnu, že toto je jejich rajón. Nechápala jsem. Proč bych nemohla pít drink a dívat se po klukách, no ne?

Gentlemani nevymřeli. Opravdu?

Hodinu jsem tam seděla a vypila ty drinky už tři. Nic se nedělo, a tak jsem šla pryč. Ochlazovalo se a mně byla v mý sexy sukýnce a ve výstřihu už zima. A tak jsem byla ráda, když ke mně přišel jeden padesátník s plnovousem a se slovy: „Kočičko, já tě zahřeju,“ mně dal přes ramena svý sako. Tak gentlemani ještě nevymřeli, říkala jsem si. Škoda, že je pro mě starej a nepohlednej.

Oblek jako pro potápeče

Byl ale fakt hodnej. Nabídl mi, že bydlí kousek odtud a uvaří mi teplej čaj. A taky že mi půjčí nějaký teplejší oblečení po dceři. Tak jsem šla s ním. Ten čaj mi uvařil, ale byl divnej, protože vytáhl jakejsi skafandr, kterej si prej mám oblíct. Vypadal trochu jako pro potápeče. Tak asi dcera sportuje, myslela jsem si. Nasoukala jsem to na sebe, ale bylo mi to zase divný. Asi ten oblek už byl ztrouchnivělej, protože měl díry na prsách, a taky tam dole mezi nohama. Chtěla jsem se převlíct zpět, když v tom přišel ten chlápek a měl na sobě to samý. Akorát měl díru jen dole a z tý mu trčela obrovská výbava. Docela jsem se lekla.

Zase další úchyl

Pak mi došlo, že ty díry tam jsou asi schválně a že se mu to líbí. Tak zase další úchyl. Začala jsem nabírat zpátečku. Poslala jsem ho pro pití, lapla svoje oblečení a utíkala ke dveřím. Nestihla jsem se ani převlíct, a tak jsem vyběhla na ulici v tom postroji. Ještě že byla noc a nikdo to neviděl. Schovala jsem se za stromy a chtěla se převlíknout. Nešlo to. Byla jsem tak zpocená, že jsem ten hopsafrak nemohla dostat dolů. Nakonec jsem triko a sukni natáhla na to a šla na noční bus. Kdybyste viděli ty pohledy, tak už nikdy nevylezete z domu. Mně se taky nechtělo.

A tak neslavně skončil můj lov v baru. Doma jsem ze sebe dostala ten příšernej skafandr a zašila ho. Pošlu mu ho zpět poštou, ale už opravenej, aby se zase mohl potápět. Musí být opravdu vášnivej, když si to oblíká i doma. Tak já už letím spát, brzo napíšu.

Ahojík.

Vaše Lada

Deník notorické seznamovačky na Kafe.cz

Také hledáte muže svého srdce a stále se vám to nedaří? Už jste vyzkoušela všechno možné i nemožné a pořád nic?

Po celé léto vám každé pondělí přineseme nový a vtipný článek od notorické seznamovačky Lady, která je na tom přesně jako vy. Při jejích příhodách se stoprocentně pobavíte a své problémy s muži už třeba nebudete brát tak dramaticky. Nejste v tom přeci sama, ne?

Takže, přejeme vám příjemné pondělky na www.kafe.cz a hodně zdaru v lásce.

Mohlo by vás také zajímat: Osm mýtů o single ženách