Ahojky. Tak jsem právě přiletěla domů a musela rovnou do sprchy. Ne proto, že bych se zapotila při extrémních teplotách anebo si užívala vášnivej sex. Ale proto, že ten chlap, co jsem s ním měla dneska rande, byl tak neuvěřitelně tlustej, slizkej a upocenej, že stačilo, aby mi podal ruku a já se skoro osypala. A když mi otvíral dveře, přilepil se na mě tak, že moje celý tělo ten hnusnej pot polil. Smrděla jsem jak sýrárna v rozkladu a radši jsem šla pěšky, než bych vlezla do autobusu. Tak z dnešního rande není zase nic.

Přečtěte si také předchozí část z deníku: Díl VIII. - Vážné seznámení

Je to na draka

Já to fakt nechápu. Tolik inzerátů už jsem si dala, byla jsem na tolika rande, a stejně jsem furt sama. Pomalu mě to začíná lízt na mozek. Jsem mladá holka, teda poměrně, a taky potřebuju k životu lásku a sex. Teda to druhý by chtěl skoro každej, koho jsem potkala. Problém ale je, že já bych dala málokomu. Když už to někdy vypadalo, že by z toho mohlo něco bejt, ukázalo se, že patří do mejch oblíbenejch kategorií – ženáč, úchyl nebo oba v jednom.

Tlusťochy fakt nemusím

Nesnáším tlustý chlapy. Sama sice nejsem žádná vyzáblina, to teda ne, ale tlusťoška taky nejsem, prostě holka krev a mlíko. A tak se mi líbí mužský s normální postavou. Trochu nadváha mi nevadí, ale tlusťochy, který akorát chlastají a žerou, ty teda fakt nemusím. Jenže na ně mám poslední dobou smůlu. Jako dneska.

Potil se jak dveře od chlíva

Já už jsem na ně tak vysazená, že se rovnou po mailech ptám, kolik váží. Jenže si představte, že mi to, že mají 150 kilo, ani jeden nepřiznal. Prý jsou »tak akorát«. Jo »akorát« to voni jsou, jenomže rozežraní. Tak třeba ten dnešní. Potil se jak dveře od chlíva, a to jsme byli v baru s klimoškou. No kdyby ta tam nebyla, tak nás asi museli evakuovat, protože by si mysleli, že tam někdo páchá atentát nervovým plynem. Tak hrozně smrděl.

Sex se 150 kily

Seděli jsme tam hodinu a za tu dobu spořádal dvě pečený kolena a vypil šest piv. Prý nemá moc žízeň. No to by mě zajímalo, kolik půllitrů by do sebe obrátil, kdyby byl vyprahlej. Mezi jídlem a pitím si pořád utíral pot z čela a vykládal mi, jak má rád sex a že se mu líbím. To mě tak vzalo, že jsem si musela dát panáka. Představa, že s ním skončím v posteli, byla totiž za střízliva nemožná. Panák nepomohl a když řekl, že miluje polohu na koníčka, rychle jsem utíkala. Rajtovat na stopadesátikilové hoře sádla by mě totiž zabilo.

Tlustí myslí na sex nonstop

Mám dojem, že čím je chlap tlustší, tím víc žvaní o sexu. Poslední dobou jsem se s pár tlusťochama sešla a můžu to jenom potvrdit. Teda ne, že by hubený o sexu nemluvili, ale na ty tlustý prostě nemaj. Nedávno jsem někde četla, že průměrnej chlap myslí na sex každejch sedm vteřin. No tak to je kec, protože ty tlustý na něj myslí nonstop. Ani jeden totiž nemluvil o ničem jiným.

No nic, dneska to balím. Nemám totiž na nic náladu. Přece není možný, aby neexistoval nějakej svobodnej, normální, neúchylnej chlap, kterej chce nejen sex, ale i založit rodinu. Já bych fakt jednou chtěla krásný štíhlý děti, ale spíš to vypadá, že zůstanu sama a na ocet. Anebo budu mít malý Shreky s těma tlusťochama. Tak dobrou a zase příště. Ahojík.

Vaše Lada

Deník notorické seznamovačky na Kafe.cz

Také hledáte muže svého srdce a stále se vám to nedaří? Už jste vyzkoušela všechno možné i nemožné a pořád nic?

Po celé léto vám každé pondělí přineseme nový a vtipný článek od notorické seznamovačky Lady, která je na tom přesně jako vy. Při jejích příhodách se stoprocentně pobavíte a své problémy s muži už třeba nebudete brát tak dramaticky. Nejste v tom přeci sama, ne?

Takže, přejeme vám příjemné pondělky na www.kafe.cz a hodně zdaru v lásce.

Mohlo by vás také zajímat: Řekni, jakou zmrzlinu máš rád, a já ti řeknu, jaký jsi typ