Mladší vzhled pleti pro vás a maminku
Řada anti-aging tablet IMEDEEN® je určena pro výživu vnitřních vrstev kůže a omlazení pleti celého těla. Při pravidelném užívání je pokožka brzy viditelně mladší, pevnější, zářivější a hladší, pigmentové skvrny a červené žilky jsou méně zřetelné. Navíc si lze vybrat právě ten přípravek, který je určený věkové kategorii obdarovaného a potřebám pokožky v tomto věku (30+ - IMEDEEN derma one™, 40+ - IMEDEEN time perfection™, 50+ - IMEDEEN prime renewal™). Tablety IMEDEEN® obsahují přírodní látky, které jsou přirozeně obsaženy v hlubší vrstvě kůže dermis. Proto jsou tablety IMEDEEN® tak účinné, což potvrdila i celá řada odborných studií. Pro ještě vyšší účinek zkombinujte vnitřní působení tablet IMEDEEN® s kosmetikou stejné značky působící proti mimickým vráskám.

  • A pozor: Od poloviny listopadu jsou v prodeji také exkluzivní dárková balení anti-aging tablet IMEDEEN®! V každé luxusní zlaté kosmetické etui se skrývá dvouměsíční balení anti-aging tablet (dle výběru 30+, 40+, 50+) a navíc jako dárek 14denní kůra stejného přípravku!
  • Sledujte e-shop IMEDEEN® na www.imedeen.cz nebo nabídku lékáren a kosmetických salonů!

Speciální anti-aging pro tatínka nebo manžela
Tatínkovi, manželovi či příteli udělá radost IMEDEEN man•age•ment™, jednoduchá a účinná anti-aging péče o pokožku pro muže, kteří chtějí skvěle vypadat a současně se bránit předčasnému stárnutí. Již za 90 dní užívání dvou tablet denně získá pokožka celého těla hladší, zdravější, mladší a celkově lepší vzhled. Zapomeňte na krémy, které jsou stejně většině mužů nepříjemné, kupte tablety!

Kamarádkám darujte krásné lesklé vlasy a pevné nehty
Vaši kamarádku určitě potěší IMEDEEN vlasy & nehty™, přípravek pro zlepšení kondice, pevnosti, lesku a celkového zdraví vlasů a nehtů. Tobolky s originálním složením kombinují křemík, zinek, vysoké množství biotinu s dalšími vitaminy skupiny B. Tyto složky společně působí u kořínků vlasů a v nehtových lůžkách a zajistí, že vlasy a nehty budou krásné, pevné, lesklé a nebudou se třepit.

Sestřičce něco pro zdravější, rychlejší a lepší opálení
Miluje vaše sestra opalování v soláriu, i když jste jí už několikrát vysvětlovala, jak je to nezdravé? Exkluzivní přípravek IMEDEEN tan optimizer™ chrání kůži před poškozením UV zářením a navíc dodává pleti bronz, celkově opálení urychluje a zkvalitňuje, navíc prodlouží jeho trvanlivost. Tablety IMEDEEN tan optimizer™ obsahují originální směs karotenoidů zvyšujících přirozenou cestou tvorbu melaninu, kožního barviva. Díky tomu přípravek sníží riziko spálení nebo poškození kůže agresivním UV zářením a pomůže rychleji dosáhnout dokonalé barvy. Vaší sestře tak bude v solárku k dokonalému opálení stačit pár minutek. A pokud se nechá od solária odradit, tobolky využije při zimní lyžovačce na prosluněných horských svazích nebo během letní dovolené.

Více informací o přípravcích IMEDEEN® najdete na www.imedeen.cz,
kde je lze také za výhodné ceny zakoupit.