Před několika měsíci se DARA ROLINS (37) na čas vytratila z očí veřejnosti. Stalo se tak v důsledku tragické dopravní nehody, které byla účastníkem a při níž zahynul člověk. První týdny po této události prý „ustála“ hlavně díky rodině a přátelům. Dnes už je opět, navzdory uvedeným okolnostem, aktivní a činorodá. Vrátit svůj život do normálních kolejí totiž považuje za důležité nejen kvůli sobě, ale hlavně kvůli své dvouleté dceři, kolem níž se z velké části točilo i naše povídání.


Máte k Lauře chůvu nebo si vystačíte s rodinným hlídáním?
Bez chůvy bych to samozřejmě nezvládla. Naše chůva Mirka s námi v týdnu někdy i pár dní bydlí. V mém případě je jakýsi pravidelný pracovní režim nemožný, jsou dny, kdy se z vystoupení vracím po půlnoci. Matěj má zase svoji kapelu, takže jsme taková rodina v pohybu.

Jak se vůbec Laura má?
Teď je zrovna s Matějem, který se po měsíci vrátil z Maroka. Pomáhá mu na stavbě domku na Vyžlovce, přesouvá piliny z trámů z jednoho místa na druhé a ve volných chvilkách jezdí s tátou na miniskejtu. Jsou dokonalí parťáci.

Určitě už hezky mluví… O čem?
Před pěti minutami mi právě v telefonu řekla, že pracuje, „tak ahooj, vidíme se, papa.“ V tomto pořadí a doslova. Je prostě zaneprázdněná, stejně jako její rodiče, zdá se... Není na panenky, máme plný dům plyšových medvědů a dinosaurů. Její nejoblíbenější pohádka je teď Alenka v říši divů od Tima Burtona a poslouchá Wohnout. Jak jinak....

Tip KAFE.cz

Celý rozhovor si můžete přečíst v časopise Story, které je právě na novinových stáncích.