Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Vraťme se dnes krátce ke vztahu známé zpěvačky a frontmana kapely Wohnout.

Rozchod, návrat a plány

Pár se dal znovu dohromady po Homolově návratu z Indie. „Prý jsme mu tam s Laurou strašně chyběly,“ komentovala to Dara. Opět začali plánovat – stěhování do nového domu, který koupila ona, dostavbu domu, který chystá on, během dvou tří let druhé dítě. Jen ta svatba tak trochu chybí. Dara tvrdí, že po ní netouží. Zato prozradila, že se s Matějem chystá uzavřít smlouvu. Důvodem je prý to, aby v případě nemoci nebo jiné nečekané události měl každý z nich právo vědět, co se děje s tím druhým. Prostě takové registrované partnerství.

Svatba ne, smlouva je přece lepší

Dara ale zapomněla přiznat, že tu jde o peníze. Ta smlouva totiž určitě bude upravovat hlavně finanční vztahy. Homola sice není žádný chudák, ale jeho život je tak trochu nahoru a dolů. A Dara umí peníze vydělat a chce je uchránit pro sebe a především pro svou dceru. Přiznala to, byť jen okrajově: „Chceme být v pohodě a nechceme jednou řešit, co kdo komu dluží!“ Jen jedna věc mi vrtá hlavou. Svatbu oba považují za cár papíru. A co je jakási smlouva? Jestli to nakonec není tak, že Matěj je na sňatek příliš „free“ a Dara ho prostě jen nechce tlačit do chomoutu…