Diskutujte: Zaregistrovali jste Danielu v kampani Avon proti domácímu násilí?

Modelka DANIELA PEŠTOVÁ (40) aktivně bojuje proti domácímu násilí. Mluví se o něm čím dál tím víc, počet žen (a mužů), kterých se tento problém týká, ale bohužel neklesá. I proto se známá kráska zapojila do kampaně Avon proti domácímu násilí, která by ráda tento neutěšený stav pomohla zlepšit. Sama ale dobře ví, že začít se musí v rodině a o domácím násilí je potřeba mluvit už s dětmi. Na Danielu ale doma naštěstí čeká milující partner a tři krásné děti.


Kdo je u vás za toho přísnějšího rodiče? Vy nebo váš partner (Pavol Habera – pozn. red.)?
Každý jsme ve výchově trochu jiný, ale uznáváme ty samé principy. Záleží nám na tom, aby z dětí vyrostly spokojení a vyrovnaní lidé, kteří budou mít správně urovnané hodnoty, budou se věnovat tomu, co je baví a dělá je šťastnými, a kteří budou empatičtí vůči svému okolí.

Někde jsem se dočetl, že byste ráda velkou rodinu, uvažujete snad ještě o čtvrtém potomkovi?
Myslím, že nás je tak akorát a tak to i zůstane. (smích)

Využíváte i služeb chůvy? Nebo zvládnete hlídání „pokrýt z vlastních zdrojů“?
Máme to štěstí, že moji rodiče bydlí hodinku od Prahy a jsou ochotni nám pomoct. Děti je zbožňují a vždy se na babičku s dědou těší, my můžeme bez výčitek pracovat (a odpočinout si) a spokojenost je na všech stranách.

Čím vám váš partner udělá největší radost?
Jsem ten typ, který se dokáže radovat z maličkostí a čím jsem starší a čím víc dětí mám, tím víc mi ke spokojenosti stačí, abychom byli všichni pohromadě.

Tip KAFE.CZ

Celý rozhovor si můžete přečíst v nejnovějším čísle časopisu STORY, který je právě v prodeji.