Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Ačkoli už vám tím možná lezu na nervy, přece jen řeknu zase pár slov Ivetě Bartošové a Jirkovi Pomeje.

Dovolená na zapřenou?

Ano, tento týden měl premiéru muzikál Mona Lisa. Hlavní ženskou roli v něm měla zpívat Iveta Bartošová. Už od podzimu krmila noviny tím, jak jí tahle role pomůže k definitivnímu návratu na vrchol. Pak se ale nepohodla s kdekým, včetně režiséra, a z muzikálu odešla. Manželomanažer Jiří Pomeje vzkázal, že Ivetě všichni v muzikálu škodili a že se bez role v něm obejde, protože má daleko lepší kšefty. A místo premiéry odjeli na dovolenou do Egypta… Bulvár s nimi! Iveta s Jirkou samozřejmě dělají, že je tam novináři objevili náhodou a že je jim jejich společnost krajně nepříjemná. No, kdo tomu věří, ať tam běží!

Dávkované štěstí

Z fotek, které se tváří jako paparazzi, přímo čiší, jak jsou nahrané. Manželé dovádějí jako zamilovaní blázínci, stále se smějí, Jirka má výraz romantického puberťáka. Oscarový výkon! A ještě něco trochu hapruje… Ačkoli jsou manželé u moře, ani na jedné fotce nejsou vidět celé postavy v plavkách. Iveta se přitom novinářům pochlubila, že zhubla (až je Jirka z toho špatný, protože kvůli tomu prý přišla o kypré vnady), ale fotka, jak jí to s kily dole sekne, nikde. Že by ji elitní bulvární fotoreportéři nedokázali vyfotit? Tomu přece nevěříte! Prostě ruka ruku myje…Jirka dal ze vší pravděpodobností do novin echo, kde jsou na dovolené, povolil focení, ale odcamcaď pocamcaď! Zato pustil do éteru další pikantní informace – jak chtějí miminko, ale Iveta má ty (nespecifikované) strašně lukrativní kšefty, kvůli kterým se jim těhotenství nehodí, jak se tedy o početí pokusí na letní dovolené v Pacifiku a… Jen jedna informace od zadluženého Pomeje pořád chybí. Kdo to všechno platí a bude platit?