BERAN

Osobu narozenou v Beranu čeká podle horoskopu rušný, činorodý a vzrušující rok. Obecně zdůrazňuje změnu, cestování, rozličné pocity a zážitky, které se týkají mezilidských vztahů, kariéry a výdělečných schopností. Mnozí Berani dostanou příslovečnou druhou šanci. Planeta Mars se postará o rychlou jízdu do budoucnosti. Berani narození v první čtvrti (21. - 31. 3.) mohou očekávat změny. Start nemusí být zrovna ideální. Pozitivní výsledky aktivního přístupu k životu a finanční zlepšení se objeví ve druhém a třetím čtvrtletí. Tento čas přeje iniciativním jedincům, kteří spoléhají sami na sebe. I když se mnohým Beranům zvýší příjem, budou muset vzhledem k rostoucím životním nákladům dobře počítat. Doporučuje se finanční rezerva pro různé příhody. Významnou roli sehrají vztahy, menší boje lze očekávat v rodinných a partnerských vztazích. Berani narození 1. - 20. 4. budou vyvíjet značné pracovní aktivity a vynahradí si tak předchozí ztráty. S jarem přijdou překvapivé události. Může se objevit lukrativní nabídka i nová láska. Zejména nezadaným jedincům přinese jaro nová vzplanutí.

Přečtěte si celý horoskop

BÝK

Pro osobu narozenou ve znamení Býka jde převážně o plodný rok, i když se vyskytnou menší problémy. Přináší dobré pracovní i finanční vyhlídky, budete-li si hledět svého. Nevyužívejte však náhodných příležitostí a nepodstupujte zbytečná rizika. Všechny plány by měly být předem dobře připravené. Podnikaví Býci narození mezi 12. a 20. 5. se nezaleknou překážek, většina získá potřebné finanční prostředky prostřednictvím rodiny či díky sponzorům. Mnohým se podaří zásluhou organizačního nadání realizovat vytčené cíle. Lze očekávat posuny i v osobním životě. Býci narození mezi 21. 4. a 1. 5., kteří roky svědomitě pracují, se dočkají uznání a povýšení. Důležité je doplňování znalostí a vytváření nových kontaktů. Kdo rychle zareaguje na příležitost, hodně si pomůže. Nezaměstnaní budou mít úspěch při hledání práce. Příležitosti budou, jen si dejte pozor na podvodníky, kteří by chtěli vaší ochoty využít. Býci narození mezi 2. a 11. 5. v prvních čtyřech měsících roku pocítí napětí, které může pramenit z nevyjasněných vztahů, kompetencí a cílů. Poměry v zaměstnání budou spíše rozhádané. Tato doba vyžaduje hodně diplomacie a kompromisů. Od května se znovu začne dařit.

Přečtěte si celý horoskop

BLÍŽENEC

Pro osobu narozenou ve znamení Blíženců je rok 2012 charakterizován změnami a aktivitou. Vaše hvězdné cíle se budou rychle měnit, měli byste si však ujasnit priority a zaměřit se na své cíle. Hodně bude záležet na každém jednotlivci, jak posoudí danou situaci a jak se podle ní zařídí. Start nemusí být zrovna ideální, postavení planet nahrává rušivým elementům a větším výdajům. S příchodem jara bude většina Blíženců zavalena úkoly, které budou vyžadovat rychlé řešení. Duben bude tvůrčí, produktivní a perspektivní. Vaše projekty se začnou vyvíjet, a to bez jakýchkoli přísných omezování. Květen a červen budou ve znamení komunikace a lásky. Červenec a srpen si trochu pohraje s vaší náladovostí a emocemi. Přemíra podnětů a známostí vám může zaslepit oči. Bude pak těžké rozeznat hranice mezi přátelstvím a láskou. Blíženci narození mezi 1. a 21. 6. budou často ztrácet hlavu a pokud nezalarmují zdraví a rozum, konec roku prožijí v nemalých starostech. Nejlépe si povedou Blíženci narození mezi 21. a 31. 5. Vlastní silou, rozhodností a nadhledem drží osud pevně ve svých rukou.

Přečtěte si celý horoskop

RAK

Pro osoby narozené v Raku je to středně šťastný rok. Úspěchy se střídají s nezdary. Na začátku roku budete muset přemýšlet, jakých pokroků v životě chcete dosáhnout. Mnohým se naskytnou nové možnosti a je na vás, jak se k nim postavíte. První dva měsíce přinesou Rakům narozeným mezi 22. 6. a 1. 7. těžké chvíle, které jim dají možnost sebepoznání. Mnozí se však dočkají podpory a povzbuzení od ostatních. Zbytek roku bude výrazně lepší. Raci narození mezi 2. a 12. 7. by měli vsadit především na týmovou práci. V kolektivu se cítí lépe, než když pracují sami. Své jistoty si nejen udrží, ale dokonce si polepší. Ve finančních a milostných záležitostech se doporučuje obezřetnost a rozvážnost. Buďte opatrní na nestřídmost, máte vrozený sklon dopřávat si. Rovněž si dejte pozor na spory s příbuznými a na úřední jednání. Raci narození mezi 13. a 22. 7. mají ze všech Raků největší umělecké nadání. Jsou to rození tvůrci, přátelští a vždy ochotni vyhovět. Zorganizujte si své činnosti tak, abyste měli dostatek času na rodinu i závazky. Občas to bude vyžadovat rozhodnost a odmítnutí něčeho dalšího, ale bude to lepší, než zůstat pod silným tlakem. Vyhlídky jsou překvapivě příznivé.

Přečtěte si celý horoskop

LEV

Pro člověka narozeného ve Lvu je to rok pozitivní, tvořivý, pestrý, ale také náročný. Mnoho záležitostí bude vyžadovat bystrost a pozornost. Lvi narození mezi 23. 7. a 2. 8. dosáhnou lepší výsledky s jasnými postoji a plány. Lepší výsledky se dostaví spíše díky trvalé snaze než z důvodu přehnaných ambicí a přílišného plýtvání energie. Jedincům, kteří jsou ješitní na svůj zjev, nepostačí pouze osobní kouzlo, ale budou muset sebou pořádně hodit. Lvi narození mezi 3. a 12. 8. mohou očekávat zajímavé nabídky, které je však nutné předem ověřit. To znamená více promýšlet každý krok. Ve vztazích se mohou objevit menší trhliny, které se při dobré vůli dají řešit. Lvi narození mezi 13. a 23. 8. se budou zřejmě potýkat s nečekanými změnami. Nemělo by vás překvapit zpoždění různých událostí a rovněž doplňování znalostí, absolvování školení nebo rekvalifikace. Ve finančních záležitostech se nedoporučuje příliš hýřit, spíše šetřit, myslet na zadní kolečka. Kdo hledá práci, neměl by jen pasivně čekat na možné příležitosti. Pouze rozhodnost a obnovená snaha povedou k potěšujícím výsledkům tohoto roku. A hlavně se naučte dělat kompromisy!

Přečtěte si celý horoskop

PANNA

Osoba narozená v Panně se může těšit na dobrý rok. Rozhodně by měl být lepší než ten minulý, i když mnohé Panny čekají velké změny. Některé mohou přijít náhle, jiné se ukážou až po čase. Od března do září se vám naskytne možnost většího výdělku, který může dořešit nebo zlepšit vaše finanční starosti. Máte-li možnost změnit zaměstnání, rozhodujte se rychle, nebo vám příležitost uteče. Pokud máte nemovitost a chcete ji prodat, nebo naopak zamýšlíte nějakou koupit, máte naději v první polovině roku. Vše řešte za přítomnosti advokáta a notáře. Panny narozené mezi 24. 8. a 11. 9. odloží přirozený ostych a podlehnou touze zviditelnit se. Přihlásí se do různých konkurzů a soutěží a zabodují. Disciplinovaní jedinci udělají velký skok a položí základy úspěšné budoucnosti. Rodinné i milostné vztahy vycházejí vcelku dobře. Budou sice existovat oblasti, v nichž může dojít k potížím, ale všechno se změní nejpozději koncem října. Panny narozené mezi 12. a 23. 9. milují aktivní společenský život a navzdory neposednosti touží po romantické lásce. Lze očekávat řešení jak starých problémů, tak vznik nových, které budou muset řešit. Často se bude jednat o prověření kvality. Nezadané Panny mají od května do října velkou naději na perspektivní seznámení za předpokladu, že nebudou sedět doma a vyjdou do ulic.

Přečtěte si svůj celý horoskop

VÁHY

Osoby narozené ve Vahách prožijí středně uspokojivý rok, v němž je jeho finanční postavení vcelku stabilní. Nemáte se tedy čeho obávat, budete mít dostatek energie i času, abyste šli za svým cílem. Pokuste se však vnést do pracovních záležitostí řád a systematičnost a zapomeňte na snově laděné představy a přelétavé nálady. Váhy narozené mezi 24. 9. a 2. 10. získají víc než obvykle, energie z vás bude přímo sálat, sebevědomě využijete svých znalostí a zkušeností. Příznivě se vaše snaha odrazí na vyhlídkách od května do října. Váhy narozené mezi 3. a 12. 10. budou prožívat velmi rušné společenské chvíle a některé události, k nimž dojde, budou zvlášť příznivé pro osobní život. Nevylučuje se posun v kariéře, svatba, křtiny, stěhování i cestování. Vaše popularita stoupne, ale zároveň se objeví různé nástrahy, které považujte za období zkoušek. Pro Váhy narozené mezi 13. a 23. 10. je nejdůležitějším tématem roku jakási transformace vlastní osobnosti. Budete muset přehodnotit své postoje a plány, protože právě ony slouží coby odraz k vašemu dalšímu rozvoji. Především první čtyři měsíce počítejte s většími výkyvy. Zbytek roku prožijete v relativní pohodě.

Přečtěte si celý horoskop

ŠTÍR

Osoba narozená ve Štíru má všechny předpoklady pro to, aby se odrazila. Aspekty se od března obracejí ve váš prospěch. Vaše vyhlídky a situace se budou postupně zlepšovat. Z obtíží, které minulý rok přinesl, se nejeden Štír hodně poučil a získal cenné zkušenosti. Ty mu poskytnou silný impulz k tomu, aby lépe využil svých schopností a znalostí. Nezapomínejte, že rutina je váš nepřítel a změna je spojenec. Štíři narození mezi 24. 10. a 2. 11. mají silně vyvinutý smysl pro obchod a podnikání a nápady z této oblasti přinesou finanční zisk. V mnohých případech zlepšení financí povede k výměně nebo rekonstrukci bytu či chaty. Nelze vyloučit, že si dopřejete dovolenou snů. Štíři narození mezi 3. a 12. 11. žijí rádi naplno, měli by však postupovat s veškerou opatrností v partnerských vztazích, v plánování výdajů a ve věci půjček. Za své požitkářské sklony a společenské výdaje můžete utratit daleko víc, než jste původně zamýšleli, a mohli byste se tak dostat do dluhů. Štíři narození mezi 13. a 22. 11. jsou daleko prozíravější a vlídnější. Pro vás bude tento rok příznivý. V práci učiníte pokroky a štěstí vám přinese i rodinný život. Svobodní mají šanci potkat idol svých snů.

Přečtěte si svůj celý horoskop

STŘELEC

Pro osobu narozenou ve Střelci to bude rok zajímavého vývoje, který do jeho života vnese některé pozitivní a důležité změny. Mohlo by se jednat o změnu práce, bydliště, u některých o výměnu partnera. V citových záležitostech lze očekávat bouřlivý začátek roku. Osud bude zkoušet nejeden vztah, zda je dostatečně kvalitní. První tři měsíce zažijete mnoho věcí, které vám nemusí být zrovna příjemné. Velmi vyvinutý instinkt mnohým umožní vyhnout se složitým a spletitým situacím. Střelci narození mezi 3. a 12. 12. se dají lehce strhnout okolím, neměli by se pouštět do předem nepromyšleného rizika. U déle trvajících vztahů lze očekávat konečné rozuzlení, svatbu nebo rozchod. Střelci narození mezi 13. a 21. 12. jsou nejvíce bezprostřední, zvídaví a nezávislí. Ti uspokojí svoji touhu po nových znalostech a cestování. Mimořádná paměť a vstřícné jednání vám pomohou sklízet plody spíše duchovní povahy. Střelci narození mezi 23. 11. a 2. 12. mají nejvíce nakročeno k úspěchu ve všech směrech. Vaše vitalita, nápaditost a elán vás budou provázet i ve chvíli, kdy se ocitnete v nezvyklé situaci.

Přečtěte si celý horoskop

KOZOROH

Pro osoby narozené v Kozorohu je to velice slibný rok. Během prvního čtvrtletí budete natolik zaměstnáni, že ani nepostřehnete, jak ten čas ubíhá. Dosáhnete mnohého, pokud budete chtít. Kozorozi narození mezi 22. 12. a 10. 1. mají nakročeno k úspěchu. Budete mít šanci postoupit či obsadit ta nejlepší, ale také nejnáročnější místa. Nebude to zadarmo, mnozí budete vystaveni značné fyzické i psychické zátěži. Zvlášť příznivě se bude dařit podnikatelům, obchodníkům, vedoucím pracovníkům, programátorům, zemědělcům i sportovcům. Kozorozi narození mezi 11. 1. a 20. 1. musí nutně dořešit staré resty a začít novou etapu svého života. Seberte všechny síly a zkušenosti a neobávejte se realizovat své plány. Je třeba i trochu riskovat, planety hovoří, že většině se to vyplatí. Svobodní jedinci by měli být nakloněni novým setkáním. Obchodní i milostné zájmy se prolínají. Jde o zvlášť příznivé období pro založení rodiny. V zásadě každý Kozoroh dokáže prosadit svou autoritu, kdykoli se mu jen chce. Nejhorším nepřítelem jsou vaše ohledy, úzkostlivost, ale i neústupnost, která vás později přivádí do nesnází a problémů. Shledáte-li na věcech i prvky humorné, budete prožívat úspěšný rok.

Přečtěte si celý horoskop

VODNÁŘ

Pro osobu narozenou ve Vodnáři je to rok velmi zajímavý, vzrušující, ale i náročný – sežehne každého, kdo by se ho odvážil nebrat vážně. Hned v lednu potrápí různé problémy a překážky Vodnářovu trpělivost. Mějte se na pozoru v investicích, není vhodná doba k výstřelkům a velkým nákupům. Někteří jedinci se nebudou chtít přizpůsobit změnám a budou propadat nervozitě a emočním výbuchům. Mějte se na pozoru před vlastními myšlenkami a brzděte svoji snahu být brutálně otevření. Vodnáři narození mezi 21. a 31. 1. mají větší šanci uspět. Jakmile se do něčeho vloží, pak zásadně naplno. Muži, kteří dosud nezakotvili v přístavu trvalého vztahu, najdou partnerky svého srdce. Vodnáři narození mezi 1. a 10. 2. mají nepokojnou duši a budou se muset naučit ovládat svůj temperament a impulzivnost. V lednu není vhodná doba k jakémukoli hazardování. Od února do června vám štěstí přeje, pokud budete rozumní. Daleko více problematické vztahy budou prožívat Vodnáři narození mezi 11. a 19. 2., zvláště pak ti, kteří upřednostňují volnost a mají tendenci věnovat se hlavně svým problémům. Pokud se však rozhodnou bojovat za něco, o čem jsou přesvědčeni, že je správné, zvítězí.

Přečtěte si celý horoskop

RYBY

Pro osoby narozené v Rybě bude tento rok převážně kladný, přestože se někteří jedinci budou potýkat s problémy citovými a problémy pracovního naplnění. Odvážné a podnikavé Ryby bude touha tlačit k uskutečnění jejich snů nebo alespoň k částečnému posunu k jejich cílům. Jedni budou směrovat své úsilí k vylepšení vyššího vzdělání, přihlásí se na studia, jiní budou koketovat s myšlenkou, zda by neměli změnit dosavadní práci. Nejvíce ve střehu by měli být muži narození mezi 20. 2. a 11. 3., a to zejména ve vztazích. Ženy si povedou daleko lépe. Krizí mohou projít i velmi silné vztahy, jež pro citlivé Ryby budou velkou psychickou zátěží. Veškeré události se mohou dít v první polovině roku a během dovolených. Důležité je nenechat se rozladit a znervóznit dramatickým průběhem událostí. Budete-li rozvážní a trpěliví, problematické vztahy se časem uklidní a krize bude zažehnána. V opačném případě, pokud se vám nepovede vztah udržet, nehořekujte nad osudem, čekají vás nová poznání i nové lásky. Ryby narozené mezi 12. a 20. 3 si povedou značně lépe.

Přečtěte si celý horoskop

Tip Kafe.cz

Chcete se naučit vykládat karty jako Dagmar Kludská?
Přihlaste se na speciální kurz našeho partnerského webu Mojeastrologie.cz a staňte se kartářkou!