Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska si řekneme něco tajnostech slavných.

Zase ti kamarádi!

Důvody, proč Ilona svůj vztah zpočátku tajila, jsou nasnadě. Pár lásek už jí v životě nevyšlo a je ve věku, kdy má ženská nejvyšší čas založit rodinu. Prostě nechtěla svého vyvoleného předčasně vystrašit zájmem médií. Ve chvíli, kdy vyšlo najevo, že je těhotná, bylo však tajnůstkaření zbytečné. Navíc to začalo vypadat, že Csáková čeká dítě s někým, kdo o ni možná ani nestojí, nebo je ženatý, nebo… A tak se najednou objevil tajemný „kamarád“, který dodal jméno, zaměstnání a fotografii. Vypátrat zbytek už je hračka i pro bulvárního eléva.

Minářová přiznala milence

Druhou velkou tajnůstkářkou je modelka Petra Minářová. O tom, že má poměr s bohatým podnikatelem Tomášem Peterou, si už řadu měsíců cvrlikali vrabci na střeše. Petra ale pořád dělala jakoby nic a mlčela. Aby ne, byla stále vdaná za Šimona Leitnera. Teď je rozvedená… A najednou ochotně do novin uvedla, že je šťastná, protože se nemusí s milencem skrývat. Nezapomněla ovšem dodat, že ji rozvodové finanční vyrovnání přišlo na miliony. No, snad to za ty peníze stálo.