Dnešní svět je charakterizován mladými, krásnými a úspěšnými lidmi, ze všech časopisů, billboardů a televizních obrazovek se na nás dívají lidé s bezvadnou pletí bez vrásek. Tento vzhled je současným trendem číslo jedna. Každý ale nemáme tyto dispozice, vlivem věku také ztrácíme potřebnou vitalitu a pružnost kůže. Všude se na nás hrnou nabídky plastické chirurgie a estetické medicíny. Tyto zákroky se však nehodí pro všechny, ne každý je ze zdravotního hlediska může absolvovat, někdo zase nemá rád lékařské prostředí a cena těchto zákroků bývá poměrně vysoká.

  • Díky pokrokům moderní medicíny je tu i jiné neinvazivní řešení zvané cosmeceutical.

Jedná se o označení nejkvalitnější kategorie kosmetiky vyvinuté odborníky na základě zkoumání procesů změn způsobené věkem a nalezení způsobu, jak tyto procesy pozitivně ovlivnit.

Kosmetika Fytofontana Cosmeceuticals je plnohodnotnou alternativou různých zákroků estetické chirurgie, obsahuje vysoké dávky účinných látek, které byly prokázány laboratorními testy i aplikací na dobrovolnících. Tato švýcarská kosmetika má jedinečné složení, díky kterému dosahuje výrazných úspěchů. Posun od běžné výroby kosmetických přípravků k aplikaci vědeckých poznatků výrazně přispěl k mnohem lepším výsledkům při aplikaci kosmetiky, kterých dříve nebylo možné běžně dostupnými prostředky dosáhnout. Nyní nám ale kosmetika Fytofontana Cosmeceuticals přináší netušené možnosti.

Mezi produkty této firmy můžete najít odpověď na řešení vrásek kolem očí, regenerační a hydratační séra, biotechnologické emulze na zvětšení rtů či zpevnění poprsí a mnoho dalšího. Biotechnologické sérum Botoceutical proti vráskám je například naprosto bezpečnou a bezbolestnou alternativou botulotoxinových injekcí, které vám pomůže minimalizovat mimické vrásky a vyhladit jemné linie tváře. Collagenceutical, jak už název sám napovídá, je zase zástupcem kolagenových a hyaluronových injekcí, pomůže vyplnit vrásky zevnitř díky iniciaci tvorby kolagenu, kyseliny hyaluronové a elastinu. Na podobné bázi pracuje i přípravek na zvětšení rtů Lipoceutical. U Fytofontana Cosmeceuticals najdete i náhradu laserového ošetření pomocí nanesení speciálního séra Laserceutical, nebo možnost kosmetického řešení při tvorbě pigmentových skvrn (Pigmentoceutical) či pomoc při křečových žílách (Venoceutical).

  • Cosmeceuticals, neboli kosmeceutika vám tedy mohou lehce a bezbolestně pomoci k příjemné cestě proti času a proti změnám, které způsobuje přirozený proces stárnutí.

V nadcházejícím vánočním čase můžete využít i zvýhodněné balíčky kosmetiky a obdarovat tak krásou a zdravím i vaše nejbližší. Neváhejte a vyberte si svého kosmeceutického pomocníka na webových stránkách www.f-cos.com