Soutěžilo se o 100 000 Kč a atmosféra celé soutěže byla proto velmi napjatá. Garantem a hlavním partnerem soutěže se styla Surface profesionální škola líčení, která organizovala a dohlížela na průběh a hodnocení.

„Surface je přední školou v oblasti líčení a lektory jsou nejlepší vizážisté na českém trhu“, doplnila Markéta Angerová, moderátorka akce a spolumajitelka Surface školy líčení. Nalíčit se nechali i modelky Veronika Pompeová a Veronika Chmelířová.

V porotě zasedla Veronika Dědková, přední česká vizážistka, Petr Lukeš, prezident Asociace vizářistů, Kája Pavlíček, český stylista, Jana Doleželová, Miss 2004 a Tvář Surface a jako čestný host paní Irma Manjgaladze, gruzijská návrhářka, která vyrábí originální šperky. Hodnotily se především techniky líčení, ale důraz se kladl i na celkový dojem apředvedení modelu.

Tématem soutěže bylo: Candy a Barbie a vizážisté vytvářeli zajímavé kreakce na dané téma. Ze semifinálové dvanáctky bylo vybráno 6 finalistů, kteří v omezeneném čase měly za úkol tvořit vizuál na dané téma na pódiu.

Vítězkou a majitelkou šeku na 100 000 Kč se stala Jana Hrdinová.