Pondělí

Rybář Jeremy Wade se vydal na lov ryb, které jsou schopny zabíjet. Prožijte spolu s ním dobrodružnou a akční cestu přírodou. Piraňa - někdy bývá naší noční můrou. Lidské tělo dokáže zohavit natolik, že ho není možné identifikovat. První díl amerického dokumentu Říční monstra sledujte od sedmé hodiny večerní.

Pastina Nthoki je obyvatelkou Keni. Trápí ji nádor, který deformuje obličej a ohrožuje život. Jediným možným řešením je operace, na kterou ovšem nemá prostředky. Britský dokumentární cyklus Šokující příběhy sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Devětadvacátá epizoda „Zlý den“ začíná pět minut po deváté hodině večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Eva je podezřelá z obchodování s drogami.

Mladá architektka přijíždí na irský venkov, aby si splnila životní sen. Chce zrenovovat starý dům. Spolu s jejím příchodem se začnou dít nadpřirozené jevy. Místní si jsou jisti, že viníkem je ona. Začnou usilovat o její život i o život nenarozeného dítěte. Britský thriller Pýchavka sledujte od 22:20.

Úterý

Australský národní park Kakadu je vyhledávaným místem. Jedním z důvodů je také častý výskyt krokodýlů. Mladá turistka se však stala obětí krokodýla mořského. Britský dokument Lovec a oběť vytvořil National Geographic. V sedm hodin večer si ho nenechte ujít.

Louis je mladým pěstitelem tabáku. Na ostrově Réunion očekává příjezd své snoubenky. Místo ní dorazí podvodnice, která ho zatáhne do velmi nebezpečné hry. Francouzský film Siréna od Mississippi s Jean-Paul Belmondem sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Ve 22:25 přivítá ve svém Talkshow M. Donutila, K. Kodeta a Radůzu.

Středa

Viry jsou považováni za hrozbu pro lidstvo. Z pohledu vědců to není jednoznačné. Viry hrají svou roli v lidském vývoji. Vydejte se na výlet hluboko do lidského těla. Americký dokumentu Lovci virů sledujte od sedmé hodiny večerní.

Princezna Diana si získala přízeň celého světa. O to tragičtější byla její nečekaná smrt. Ta je zahalena rouškou tajemství a spekulací. Příčina fatální dopravní nehody nebyla nikdy zcela objasněna. Druhou epizodu britského dokumentu Diana - poslední dny princezny sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Eva se ocitá ve vězení za dopravní nehodu, kterou způsobila v opilosti. Musí se naučit žit v dosud neznámém světě, kde platí úplně jiná pravidla. Vyrovnat se s nimi není pro nikoho snadné. Přátelství neexistuje a o respekt ostatních se musí tvrdě bojovat. Koprodukční česko-slovenský seriál Odsouzené je plný známých herců. Třicátá epizoda „Naděje“ začíná deset minut po deváté hodině večerní. Sledujte neobyčejné životní příběhy a osudy vězenkyň. Osud Evě není nakloněn. Sedí na samotce a je podezřelá z vraždy.

Michael a Elise se rozhodli vzít. Do jejich domů se začínají sjíždět všichni známí. Mezi nimi také bývalí spolužáci ženicha. Během oslav se vyjasňují vztahy a dřívější nedorozumění. V americkém filmu Svatební víkend se v hlavní roli představí Andy Garcia. Sledujte jej ve 22:25.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje na Barrandově. České milování vám bez předsudků a zábran nabídne vyprávění o lásce gigolů. Skutečné příběhy ze života lidí sledujte od 00:00.

Čtvrtek

Světoznámý přírodovědec prožívá další dobrodružství. Tentokrát se snaží spáchat dokonalý zločin. Ten ovšem neexistuje. Zvířata a rostliny nás vždy odhalí. Britský dokument Nigel Marven a zvířecí detektivové si nenechte ujít v sedm hodin večer.

Vzala si gangstera a dlouhou dobu si užívala luxusu. Teď ji neklidný a riskantní život přestává bavit. Slovo rozvod v tomto světě neexistuje. Je vůbec možné začít žít nový život? Americký film Manželství s mafií s Michelle Pfeiffer v hlavní roli sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Emilie dokáže vytušit, co druzí skrývají. Tuto schopnost naplno využije při záhadném zmizení své dcery. Pátrání na vlastní pěst ji přinese mnoho překvapení. Kanadský thriller Portrét pohřešované byl natočen na základě skutečného příběhu. Sledujte jej od 22:20.

Pátek

Opičky tak, jak je neznáte! Roztomilá, hravá stvoření se mění na drzé a nepříjemné protivníky. I takové umí být Opičky uličnice. Fantastické záběry z dílen National Geographic sledujte v jedinečném dokumentu od 19:00 na TV Barrandov.

Páteční večer bude tentokrát ve znamení vynikající bláznivé komedie pod taktovkou pánů Kaisera a Lábuse. Pětice gangsterů se rozhodla dopadnout oba herce včetně jejich dvojníků a tajného superholografu. Sledujte, jak má vypadat Velká filmová loupež od 20:05 na Barrandově.

Politická satira na televizních obrazovkách je skutečný unikát. Existuje jen jedna osoba, která politikům sebere úsměv z tváře. Zuzana Bubílková je zpátky v plné formě a má nabito ostrými. Sledujte Politickou střelnici ve 21:40

Český filmový pátek pokračuje českou detektivkou. Jiří Adamíra je považován za vraha své manželky a je po něm vyhlášeno celostátní pátrání. Vše je nakonec úplně jinak, ale skrývajícímu se manželovi se těžko předává zpráva o jeho nevině. Sledujte napínavý snímek Stíhán a podezřelý od 22:35 na TV Barrandov.

Sobota

Lidská dobrodružství, krásy přírody a umění žít. To na vás čeká každé sobotní ráno v pořadu Svět křížem krážem. Pohled na svět očima světově proslulých novinářů nás tentokrát zavede do země kočovníků - Mongolska. Připravte se na cestu opravdovou pustinou od 08:20.

Jaké to je balancovat denně na hranici života a smrti? Vyzkoušejte si to na vlastní kůži s Donaldem McIntyrem. S ním se v britském dokumentu vypravíte na místa, kde je smrt na denním pořádku. V dnešní první epizodě vyrazíme do pouště mezi beduíny. Na hranici života se ocitneme od 16:15.

Vrátila se po letech domů pomoci své umírající mamince. Těsně před transplantací se, ale dozví špatné zprávy. Operace nemůže být úspěšná, jelikož její matka není její biologický rodič. V tu chvíli ukáže Anna svou druhou tvář. Tvář Bojovnice. Ihned se rozhodne přijít na kloub celé záležitosti a zůstává ve svém „rodném“ městě i nadále. Další díl nové mini-série od 17:20 na Barrandově.

Pět minut po osmé přijměte pozvání do soukromí známých osobností a celebrit. Pelíšky slavných navštíví místa, kde byste přítomnost slavných osobností mnohdy nehledali. Kde tráví svůj volný čas? Kde pracují a kde naopak relaxují? To vše zjistíme dnes na výletě do soukromí zpěváka kapely Monkey Business, Matěje Rupperta.

Scarlett Johansson je čerstvou absolventkou univerzity, ale neví, co by od života chtěla dál. Tak se rozhodne přijmou nabídku bohaté rodiny v New Yorku a stává se chůvou. Nikdo by dopředu netušil, že zrovna tahle cesta ji přivede k životní lásce. Romantická komedie Holka na hlídání začíná na Barrandově od 20:20.

Kterak se z obyčejného hipíka stát nejžádanějším mafiánem v zemi by mohl vyprávět Paul Walker. Hvězda akční trilogie Rychlé a zběsilé se dnes shodou náhod ocitne v roli mafiánské spojky. Slíbena mu byla svoboda, ale jak to tak bývá... vše neběží podle plánu. Jeho osud je jen v jeho rukou, zůstal sám proti všem. Americký snímek Boby Z začínána TV Barrandov od 22:30.

Neděle

Dobrodruh a dokumentarista Chris Douglas navštíví v nedělním ráno se svým týmem samotné Aljašské království. V doprovodu doktora Toma Smithe mají jediný cíl… pozorovat medvědy grizzly. Jaké mají instinkty, proč napadají lidi a také jejich obydlí, zjistíme v 08:15. Unikátní dokument Hladoví medvědi natáčený novou filmařskou technologií nás zavede až do mrazivé aljašské buše.

Jaké to je balancovat denně na hranici života a smrti? Vyzkoušejte si to na vlastní kůži s Donald McIntyrem. S ním se v britském dokumentu vypravíte na místa, kde je smrt na denním pořádku. V dnešní první epizodě vyrazíme na vrcholky And do Bolívie. Na hranici života se ocitneme od 16:25.

Vrátila se po letech domů pomoci své umírající mamince. Těsně před transplantací se, ale dozví špatné zprávy. Operace nemůže být úspěšná, jelikož její matka není její biologický rodič. V tu chvíli ukáže Anna svou druhou tvář. Tvář Bojovnice. Ihned se rozhodne přijít na kloub celé záležitosti a zůstává ve svém „rodném“ městě i nadále. Závěr francouzské mini-série začíná od 17:20.

Nedělní příběhy inspirované skutečnými událostmi dnes pokračují filmem na motivy knihy R. Cooka. Ve špičkové nemocnici v Atlantě se vyskytne virus eboly a nebezpečně se šíří. Zvláštní na celé věci je, že virus je na chlup identický s virem, který před skoro třiceti lety zachvátil Zair v Africe. Jedná se o náhodu nebo šílený čin řízený rukou lékařů? Sledujte film Virus od 20:05.

Nedělní noc bude následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnešní epizoda „Křížová cesta“ nás zavede do Krásného Pole, kde se kromě vraždy faráře vyskytl i zvláštní tajný agent Bláha. Zeman vyráží do akce ve 21:55.

Galerii životních příběhů žen, které se věnují „nejstarší profesi lidstva“ vám přináší jedinečný erotický seriál Satisfakce na TV Barrandov. Druhý životní příběh ženy, která zkouší žít dva oddělené životy, uvidíte dnes od 23:35.

Tip na každý všední den

Chcete zůstat „in“ v dění kolem Vás? Vše ukážeme, vyzkoušíme a pobavíme. Hodina plná podvečerní zábavy a odpočinku. To je netradiční life-stylový koktejl 60 minut na TV Barrandov každý všední podvečer od 17:45.

Více informací na www.barrandov.tv