Chcete zhubnout?

Společnost STOB pořádá v sobotu 23. 10. 2010 v ZŠ Rakovského, Praha 4 Modřany od 10 do 16 hodin tradiční Den zdraví. Můžete se těšit na opravdu bohatý program. Cvičení, turnaj ve stolním tenise a odbíjené. V rámci Dne zdraví budete moci konzultovat své problémy s odborníky a zvolit si druh terapie šitý na míru právě vám. Budete seznámeni s programem Sebekoučink, který je zdarma k dispozici na internetu (www.stobklub.cz). Uvidíte i ukázku řeckých tanců s Marthou Elefteriadu. Nebude chybět ani autogramiáda novinek knihy ve formě kalendáře Kam kráčíš a nové knihy Hubneme s rozumem tvořivě. V rámci Dne zdraví bude prodejní výstava rozumných pomůcek, které usnadní život obézním i diabetikům. Celý den je zdarma – podrobnější informace na www.stob.cz.

Chcete prodávat a kupovat?

Také se vám již někdy podařilo koupit si v obchodě cosi, co jste pouze zaplatily a pak už to jen léta dřímalo v šatníku? Či potřebujete udělat ve svých oděvech průvan, protože když se nezbavíme starého, jen těžko k nám přijde nové (tím starým myslíme v tomto případě oblečení, boty, ozdobičky, kabelky, nikoli manžela). Zkrátka to, co si myslíte, že ještě nepatří k popelnici a jinému by mohlo dělat radost. Tož přijďte za námi do RUSALKY (Na Struze 1, Praha), kde můžete 27. 11. 2010 od 14 hodin prodávat, vyměňovat, kupovat, darovat. To už je na vašem uvážení. Sobotní odpoledne se ponese v milém, klábosivém, lehce magickém duchu nad kávou či čajíkem.

Chcete zažít zajímavé nedělní odpoledne?

Přijďte v neděli 24. října 2010 od 13.00 do 16.00 hodin do Jeleního příkopu pod Pražským hradem. Sdružení TEREZA tam připravuje spoustu aktivit pro děti i jejich rodiče a prarodiče. Společně poznáme stromy zrakem, sluchem, čichem, hmatem i chutí.

Chcete sledovat nový televizní pořad?

Centrum publicistiky a dokumentu Televizního studia Ostrava odstartuje v posledním říjnovém týdnu cyklus o lidech, kteří jsou nabiti energií, perou se s osudem, srší elánem, daří se jim vymýšlet stále něco nového a na otázku z názvu pořadu Jak se vede, sousede? bez váhání odpoví: dobře, skvěle, výborně, aniž by to byla póza či přetvářka. Jejich příklady pak mohou být inspirací pro ty, kteří ještě nenašli recept na spokojený život a častěji spíš propadají skepsi či nedůvěře v budoucnost. Pořad kombinující talk show a se zábavnou publicistikou moderuje Pavel Nový. Jeho tvůrci se vypravili do celé republiky, aby natočili příběhy obyčejných lidí, kteří přinášejí pozitivní, vlídné a zábavné sdělení o tom, že se dá život žít i v této složité době naplno, smysluplně a někdy i zábavně. Sledujte od 26. října 2010 vždy v úterý na ČT1 ve 20:00 hodin.

Chcete si užít vody?

Milovníky aktivního odpočinku i relaxace čeká od 25. do 31. října 2010 v Aquapalace Praha Wellness týden. Akce, v rámci které můžete po celých sedm dní vyzkoušet speciální sportovní radovánky, zvýhodněné vstupné do Vodního a Saunového světa i Fitness a SPA centra v Čestlicích. Pro návštěvníky je připraven také Den otevřených dveří a to ve dnech 28. a 29. října.