Když se u dealera hudebníci seznamovali s unikátním audiosystémem BOSE PERSONAL, neváhali a během testovací jízdy přisedli do auta. Znenadání se tak objevili vedle nic netušících řidičů a předvedli jim, co dokáže audiosystém, kterým je vybavený nejnovější model Nissan Micra BOSE® Personal® Premium Edition.

360° audiosystém, známý zvukem s vysokým rozlišením, se vůbec poprvé na světě představuje ve zcela novém Nissanu Micra. Vůz má celkem šest reproduktorů, dva z nich jsou umístěny přímo v opěrce hlavy řidiče, takže při poslechu hudby ze systému BOSE® máte pocit jako byste seděli v reálném čase na koncertu obklopeni dokonalým akustickým zvukem.

„Testování audiosystému BOSE PERSONAL byla skvělá zkušenost, líbilo se nám, jak jsme nic netušící řidiče překvapili naším mini koncertem ze zadního sedadla. Jsme oba typem lidí, kteří si na cestách zpívají a poslouchají hudbu, a i přes naše nároky na kvalitu poslechu jsme byli překvapeni skvělým zvukem systému,” řekl Marek, když mluvil o novém zvukovém systému v Nissanu Micra.

Mini koncert byl opravdovým překvapením nejen pro řidiče, ale i pro Marka, který řekl, že nikdy předtím neměl v autě podobný zvukový zážitek. „Když jsem seděl v autě, cítil jsem se, jako kdybych byl na koncertě. Systém tak dokonale a jasně reprodukoval všechny tóny písně, že bych se ani nedivil, kdyby někdo po takovém zážitku v autě zapomněl jít domů,” dodal s úsměvem.

Chcete vidět reakce řidičů? Klikněte na odkaz a podívejte se video Nissanu.

Zdroj: Youtube