Tradiční český výrobce spodního a nočního prádla PLEAS a.s. splňuje všechny tyto požadavky. Společnost klade maximální důraz na kvalitu a nezávadnost použitých materiálů, dokonalý střih a perfektní zpracování výrobků.

V nabídce Pleasu najdete chlapecké slipy i boxerky různých střihů a velikostí, ze kterých si určitě vyberete to nejvhodnější spodní prádlo pro vaše kluky.

Chlapecké boxerky

Boxerky jsou u chlapců nejoblíbenějším spodním prádlem. Jsou vyrobené v mnoha barvách a oblíbených motivech a chlapcům velmi sluší. Jsou vhodné na sport i každodenní nošení.

Chlapecké boxerky (slipy s nohavičkou) jsou vyrobené z kvalitní 100% bavlny s příměsí elastanu. Boxerky jsou díky bavlně pohodlné a maximálně prodyšné. Elastan přidává materiálu zase pružnost a zlepšuje jeho tvarovou stálost, nohavičky se nevyhrnují, ani nerolují.

Volné boxerky přináší klukům vzdušnost a volnost prostoru. Volné boxerky jsou praktické, snadno se oblékají i svlékají, jsou pohodlné na celodenní nošení i na dovádění v dětském pokoji. Mohou se nosit nejen jako klasické spodní prádlo, ale skvěle se hodí také na spaní.

Chlapecké slipy

Slipy jsou ideální pro malé děti, především při přechodu z plenek na nočník. V oblibě je mají ale i starší kluci, a to díky přizpůsobivému střihu a pohodlí za každého pohybu.

Pro chlapce s citlivou pokožkou jsou vhodné slipy, vyrobené ze 100% bavlny, která je měkká, prodyšná a příjemná na nošení.

Bavlněné slipy s elastanem zase dodají chlapeckým slipům vyšší pružnost a skvěle se přizpůsobí postavě.

Kromě spodního prádla pro chlapce vyrábí PLEAS a.s. také pohodlné dívčí kalhotky.