Chefshop vám nabídne kvalitní suroviny z celého světa jako například thajské kari pasty a nudle, kokosový krém a mléko, indické koření a směsi, vše na sushi, řecké olivy a feferonky, italské BIO nefiltrované olivové oleje, balsamikové octy, rýže Arborio, francouzské paštiky, džemy, hořčice a kaštanové pyré. Můžete si také vybrat z široké nabídky českých výrobců: chilli omáčky Mučíto, paštiky Čongrády, bezlepkové produkty jako pudingy, Bio ovesné kaše, arašídové či přepuštěné másly Ghee a další.

Dřevěné a nerezové potřeby, elektrospotřebiče, nože takových značek jako Fiskars, nebo Raymond Blanc, hrnce různých materiálů i nejkvalitnější měděné hrnce značky Ruffoni, které mají doživotní záruku, pánve všech druhů, formy na pečení značky Cakeboss, zapékací misky a příslušenství na pečení.

Dále vysoko kvalitní porcelán, talíře, misky, hrnky, džbánky, příbory a také ručně vyráběné keramické nádobí značky Made in Japan, kterým je Chefshop jediným distributorem v celé Evropě. Největším plusem je, kromě kvalitních produktů, zákaznický servis. V Chefshop.cz se snaží, aby zákazníci byli co nejspokojenější s celým průběhem nákupu a také i po něm. Snaží se prodávat kvalitní produkty. O zákaznické spokojenosti se mimo jiné můžete přesvědčit na Heurece.

PROČ NAKUPOVAT PRÁVĚ Na Chefshop.cz?

  • Najdete zde jedinečné delikatesy na přípravu italské, francouzské a asijské kuchyně, které pro vás sami vozíme = skvělé ceny!
  • Nabízí nejenom ingredience na vaření, ale také ty nejoblíbenější kuchařky, spotřebiče a nádobí, které jinde neseženete.
  • Nákup vám nezabere víc jak 5 minut.
  • Zboží vám doručí až domů nejpozději do druhého pracovního dne při objednání do 12 hodin.
  • Doprava zdarma nad 899 Kč!
  • Každý týden nová akce.
  • Vždy vám ochotně poradí a jsou zde pro vás v případě jakýchkoliv dotazů.

Kontakt - chefshop.cz.