Pokud chcete darovat dámské hodinky, měli byste vybírat podle typu dotyčné dámy. Je sportovní typ, je elegantní, je extravagantní, sleduje módní trendy? Pokud se nedokážete rozhodnout, je dobré vybrat neutrální (klasické) hodinky, jež potěší každou ženu.

Pokud vybíráte hodinky pro mladou slečnu, ideálním řešením může být novinka značky Festina – hodinky Festina Mademoiselle 20413/1.

To samé platí i obráceně. Pokud vybíráte hodinky pro muže, opět je dobré zaměřit se na typ muže, pro kterého hodinky vybíráte. Je elegantní, nebo spíše sportovní typ? I tady platí, že pokud si nevíte rady, můžete vsadit na klasiku.

Vybíráte hodinky spíše pro sportovnější typ muže? Pak vsaďte na hodinky sportovního vzhledu.

Vybíráte hodinky pro nadšeného bikera? Značka Festina vášnivě fandí cyklistice po mnoho let a unikátní řadu hodinek Chrono Bike spojila s cyklistou a bývalým francouzským vrchařem Richardem Virenquem, který je nejen ambasadorem značky, ale i velmi uznávaným komentátorem cyklistického sportu. Kolekce Festina Chrono Bike, věnovaná již tradičně cyklistickému sportu, je řadu let velmi očekávanou novinkou na začátku každého léta. V letošním roce je tento chronograf opět vybaven mnoha prvky, připomínající závodní bicykl ale navíc bylo k této řadě pro Českou republiku dodáno 20 exklusivních kusů Speciální Edice, s jedinečnou kombinací černého kaučukového pásku, černého PVD pouzdra s oranžovým horním tlačítkem chronografu a číselníku s oranžovými ručkami a indexy.

Tato limitovaná Speciální Edice je dostupná pouze ve firemním e-shopu FESTINA GROUP.