Čárky, obdélníky, ovály, srdíčka, vykřičníky nebo dokonce monogram přítelova jména! Nejen tvary, ale i barvy frčí v úpravě dámského klína. Odvážní mohou zkusit třeba svítivě růžovou či neónově žlutou. To, co by vám před pár lety možná přišlo nepředstavitelné, je dnes zkrátka hit.

Holení: Holátko místo bobříka

To, že si ženy holí podpaží, nohy a oblast kolem bikin, je už dnes jakýsi standard. V holení intimních míst prý ale Češky zaostávají. Například chorvatští muži, kteří z letních radovánek mají zkušenosti, soudí, že řada z nich je zarostlá a připomíná spíše bobra. Nemusíte přitom být jako holátko! Stačí, když intimní partie pěkně upravíte. A navíc – pokud máte šikovného partnera, může jít o skvělou předehru – holení totiž můžete zapojit do milostných hrátek.

Přítel si mě chce vyholit…

„Nikdy jsem se dole neholila, maximálně kolem plavek. Jenže můj nový přítel přišel s tím, že se mu holé ženy líbí. A že by si mě chtěl vyholit sám,“ svěřuje se pětadvacetiletá Nikola. „Nejdříve jsem se lekla – co když nebude opatrný a ublíží mi. Jednou jsme to ale zkusili a teď to praktikujeme pravidelně. Přítel mě vyholí, poté něžně namasíruje balzámem – to nás tak vzruší, že už jinou předehru nepotřebujeme,“ pokračuje.

Tipy KAFE.cz:

Jak holit intimní partie ve dvou:

1. Dejte si sprchu
Dejte si společnou sprchu (nebo ještě lépe koupel). Chloupky tak změknou a holení bude příjemnější. Navíc vás lázeň ve dvou příjemně naladí.

2. Nechte si chloupky zkrátit
Chloupky je dobré před vlastním holení zkrátit, zvlášť pokud jsou delší. Postačí sice obyčejné nůžky, ale partner může použít i speciální erotický strojek, který je zastřihne. I on dokáže vykouzlit různé tvary, a tak není vždy třeba další holení žiletkou. Záleží však na tom, jak dalece holé chcete intimní partie mít a jaký obrázek či tvar chcete vytvořit.

3. Nachystejte si pěnu a žiletku
Nachystejte si holicí pěnu či gel a jednorázovou žiletku. Partner má výjimečnou příležitost vám vaše dolní partie důkladně potřít a poté začít pomalu holit.

4. Holte po směru růstu
Aby holení bylo příjemné pro oba a minimalizovala jste riziko pupíků a zarudnutí, měl by vás přítel holit vždy po směru růstu chloupků.

5. Zkuste holicí šablony
Skvělým tipem pro páry je i použití šablon na holení, které koupíte v každém sexshopu. Partner vám tak snadno vykouzlí v klíně třeba ozdobu ve tvaru srdce. Odvážnější mohou zkusit vykouzlený tvar i nabarvit…

6. Nezapomeňte na balzám
Citlivá pokožka intimních partií je po holení vždy podrážděná, a tak je třeba použít speciální balzám po holení. S partnerem si můžete vybrat takovou vůni, která vám oběma bude vyhovovat, nebo si zakoupit přímo krémy, určené k ošetření intimních partií po holení. Pak už stačí, aby vás partner příjemně natřel a lehce namasíroval, a ani jednoho vás to jistě nenechá chladným…