Pondělí

Rybář Jeremy Wade se vydává na lov ryb, které jsou schopny zabíjet. Prožijte spolu s ním dobrodružnou a akční cestu přírodou. Sumec velký může dorůst skutečně obrovských rozměrů a o jeho útocích existují záznamy již ve středověkých kronikách. Třetí díl amerického dokumentu Říční monstra sledujte od sedmé hodiny večerní.

Desetiletý Honzík náhodně vyslechne hádku svých rodičů. Díky tomu zjistí, že je adoptovaný. Za každou cenu chce zjistit svůj skutečný původ. Jeho odhodlání ho zavede až ke dveřím pravé matky. Český film Útěky domů sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Dvanáct hraných filmů, které byly inspirovány skutečnými a velmi tragickými událostmi. Dvacet minut před desátou hodinou večerní sledujte slovenský seriál Ako som prežil. Elitní lékařka léčí V.I.P. pacienta po dopravní nehodě, při které zemřelo dítě.

Americké vládní organizace CSI a FBI společně skládají mozaiku, která je má zavést k nebezpečnému teroristovi. Stopa je zavede do Francie a závod s časem může začít. Americký film Terorista od vedle byl natočen podle skutečné události. Sledujte jej deset minut před jedenáctou hodinou večerní.

Úterý

Vesnice Madipelesa v Jihoafrické republice byla svědkem neobyčejného únosu. Do dětského pokoje vnikl pavián a odnesl si sebou tříměsíční dítě. Britský dokument Lovec a oběť vytvořil National Geographic. V sedm hodin večer si ho nenechte ujít.

Harrison Ford je úspěšným právníkem. Má peníze, dobrou práci a krásnou ženu. Jeden incident celý jeho život změní. Stane se náhodným terčem pouličního násilníka a je vážně postřelen. Americký film Myslete na Harryho sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Jan Saudek je úspěšný, osobitý a kontroverzní muž. Ve své talkshow přivítal přes sto zajímavých a výjimečných hostů. Rozhovory, které se do pořadu nevešly a vtipné scénky z natáčení sledujte v deset hodin večer.

Středa

Franklin se spolu se svými kamarády vydává na dobrodružnou cestu za pokladem. Ten v dětství ukryla jeho babička, ale nikdo z příbuzných ho nikdy nenašel. Francouzský animovaný film Frenklin a poklad na Želvím jezeře sledujte v 08:45.

Vodník Jakoubek je na Třeboňsku posledním ze svého druhu. Kvůli nemoudrému rozhodnutí knížecího rodu je nucen svůj rybník opustit. Jeho syn Tonda to tak rozhodně nechce nechat. Českou pohádku Trampoty vodníka Jakoubka sledujte pět minut před sedmou hodinou večerní.

Patnáctiletá Jana žije v dětském domově. Prázdniny se chystá strávit u svého otce. Od něj však utíká ke své matce a sestře. Citové jistoty nemůže stále najít. Český film Velké trápení sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Dvanáct hraných filmů, které byly inspirovány skutečnými a velmi tragickými událostmi. Dvacet minut před desátou hodinou večerní sledujte slovenský seriál Ako som prežil. Rozvedené Simoně se její syn doslova mění před očima. Proměna z hodného chlapce na agresivního narkomana netrvá příliš dlouho.

Audrey Tatou se vždycky scházela s muži, co měli peníze. Až jednou potkala muže bez peněz, ale zato s velkým srdcem. Teď se musí rozhodnout, čemu dá přednost - lásce či penězům? Francouzskou komedii Nejsem na prodej sledujte ve 22:45.

Čtvrtek – Štedrý den

Světový festival humoru se blíží. Kocour Garfield je jeho dlouhodobý šampiónem. Letos, ale reálně hrozí, že nezvítězí. Jeho partnerka Arlene s ním odmítá soutěžit. Americký animovaný film Garfieldův ostrov humor sledujte pět minut po sedmé hodiny ranní.

Pýcha ho připravila o přátele, moc i lásku. Takový král si nezaslouží své království. Vlastního syna se chystal zahubit, ale osud tomu chtěl, aby přežil. Českou filmovou pohádku Jestřábí moudrost sledujte o půl desáté dopoledne.

Mladý chlapec ztratil zděděný dřevěný betlém. Ten ho úzce spojoval s odkazem mrtvého otce. Pokusí se přesvědčit osamělého vznětlivého řezbáře, aby udělal nový. Vánoce jsou přeci časem vzájemného porozumění. Britský film Vánoční zázrak sledujte od 12:35.

Kuchař Jiřík podlehl zvědavosti. Díky ní rozumí řeči zvířat, ale zároveň musí splnit nelehký úkol. Najít pro svého krále Zlatovlásku. V opačném případě bude o hlavu kratší. Českou filmovou pohádku Zlatovláska sledujte v 18:40.

Jiří Sovák získal zázračnou moc ovlivňovat počasí. Jenže náhle poskytnutý dar přináší více starostí než radostí. Českou filmovou pohádku Florián s celou plejádou známých herců v čele s Rudolfem Hrušínským a Jiřinou Bohdalovou sledujte pět minut po osmé hodině večerní.

Mladý Julien žije pouze s matkou a tajně závidí ostatním dětem, že mají otce. Jeho největším přáním je mít svého vlastního otce. Podaří se splnit toto přání o Vánocích? Francouzský film Táta pod stromeček sledujte ve 21:40.

Pátek – 1. svátek Vánoční

Sváteční ráno bude samozřejmě ve znamení pořadů pro ty nejmenší. Už v sedm ráno zahájíme pohádkou Zoubky nad zlato. Malá Lucinka vyráží na pomoc hodnému myšákovi Perezovi, který dětem nosí za vypadnuté zoubky zlaté penízky. Ona se ale probudila bez penízku pod polštářem a pochopila, že myšák je určitě v nebezpečí.

Odpoledne pokračuje program detektivkou pro děti. Kriminalista Dr. Martin se vydává po stopách dávného případu na místním zámku. Důležitou stopu nalezne v červeném sklíčku, které se dá snadno zaměnit za briliant. Martin a červené sklíčko začíná od 15:30

Program na Barrandově pokračuje od 16:50 posledním filmem s králem komiků v hlavní roli. Snímek Zaostřit, prosím je plný komediálních hereckých osobností. Kromě V. Buriana uvidíte v satirických povídkách V. Brodského, F. Filipovského, J. Kemra, L. Lipského a další.

Marek Brodský nastupuje do nové práce. Čerstvý absolvent je plný elánu a nápadů na zlepšení, ovšem vedení slévárny o ně příliš nestojí. Český film Dneska přišel nový kluk z roku 1981 začíná na Barrandově od 18:15.

Sváteční večer patří nesmrtelné české komedii Pane, vy jste vdova. V jedné monarchii se král rozhodl zrušit armádu. Bohužel ve špatnou dobu, zrovna se doslechl, že se na něj chystá atentát. To rozpoutá koloběh bláznivých situací, které 100% zaútočí na vaši bránici. Vynikající česká komedie začíná ve 20:05.

V páteční noc se vydáme vstříc napětí, zachvátí nás Strach z minulosti. První ze dvou epizod nás zavede do horského prostředí, kde sympatická Laura vede malý penzion. Bohužel i tady daleko od civilizace si ji najdou její staří přátelé z minulosti. První epizoda začíná ve 23:40 na Barrandově.

Sobota – 2. svátek Vánoční

Sobotní program je opět zaměřen na příznivce dětských filmů a pohádek. Odpoledne pokračuje program TV Barrandov detektivkou pro děti. Kriminalista Dr. Martin pátrá po stopách v tajných sklepeních města Znojma. S dopadením pachatele, ale přeci jen bude potřebovat pomoc místních chlapců. Martin a devět bláznů začíná od 15:20

Dvě legendy počátků české kinematografie se sejdou na obrazovkách TV Barrandov. L. Baarová a O. Nový se shodnou, že Život je krásný. Český snímek ze 40. let začíná od 16:35.

V podvečer vás s TV Barrandov čeká výlet za dobrodružstvím do pohádkového světa J. Lady. V jedné pohádkové knížce naleznou děti kouzelnou kaňku. S její pomocí se mohou přenést do světa pohádek a naopak pohádkové postavy k nám do světa lidí. Co všechno to v životech dětí způsobí sledujte ve filmu Kaňka do pohádky od 18:30.

Večer se těšte na český film podle H. CH. Andersena Malá mořská víla. Ta se i přes zákaz svého otce touží přiblížit lidem a láska k mladému princi se jí také stane osudnou. Začátek od 20:05 na TV Barrandov.

Co mělo zůstat utajeno o cestě ke slávě jedinečných královen popu? Vítězí make-up a práce vizážistů nebo píle společně s talentem? Na tyto otázky odpoví sonda do zákulisí hvězd českého šoubyznysu. Sledujte Tajemství královen popu od 21:35.

Sobotní noc pokračuje romantickým dramatem Černá vdova s W. Dafoem v hlavní roli. Mladičká Italka zdědí dům po svém milenci. Když do něj dorazí, potkává správce domu a v tu chvíli se jí změní život. Propukne u ní hluboká zamilovanost, která ovšem není opětována stejnými doušky i z druhé strany. Americké drama začíná od 22:25.

Neděle

Nedělní program TV Barrandov na svých obrazovkách přivítá zpět O. Nového ve snímku Sobota. V roli boháče, který bral nevěru jako oblíbený sport, se ukázal publiku na filmovém plátně naposledy. Stejně tak byl tento film posledním pro A. Mandlovou. Často bývá snímek označován za nejlepší komediální počin posledního roku okupace. Nenechte si ujít od 15:10.

Nedělní podvečer bude ve znamení strachu a hrůzy. Na obrazovky Barrandova dorazí český horor. Mladá Valerie žije odmalička ve starém domě se svou přísnou babičkou. Ta jí úzkostlivě tají její původ, ovšem Valerie se po něm vydává pátrat na vlastní pěst. Napínavý horor Valerie a týden divů začíná v 18:40.

Nedělní příběhy inspirované skutečnými událostmi dnes pokračují filmem Tíživé svědomí. Úspěšná matka vede po smrti manžela restauraci a stará se o své dvě děti. Její syn, ale náhle spáchá sebevraždu, čemuž ona odmítá uvěřit. Jde po stopách případu a chce dokázat cizí zavinění. Ovšem pravdu, kterou odhalí raději znát nechtěla… Kanadský film začíná od 20:05 na Barrandově.

Unikátní dokumentární cyklus o různých podobách lásky a vášně pokračuje na Barrandově. České milování - speciál vám bez předsudků a zábran nabídne pokračování lásek, které jste už mohli vidět v uplynulém roce. Ty nejlepší skutečné příběhy ze života lidí sledujte ve 21:45.

Nedělní noc bude následující týdny patřit kontroverznímu seriálu Třicet případů majora Zemana. Dnes se vydáme po stopách romance paní "nenápadné". Začátek vysílání epizody „Romance o nenápadné paní“ od 22:35.

Galerii životních příběhů žen, které se věnují „nejstarší profesi lidstva“ vám přináší jedinečný seriál Satisfakce na TV Barrandov. Další životní příběh ženy, která zkouší žít dva oddělené životy, uvidíte dnes od 23:50.

Více informací na www.barrandov.tv