Taková mladá úspěšná žena a pořád nějaké zdravotní potíže, vysvětlujete si to nepřízní osudu?

To určitě ne, bohužel je to následek zanedbané léčby slepého střeva, které mi v dětství prasklo….

V roce 1990 jste absolvovala opakované komplikované operace slepého střeva, prý jste tehdy byla v ohrožení života?

Ano, v roce 1990 mi prasklo slepé střevo, pro které mě znova operovali pro špatné vyčistění. Vše mi opravdu dělali tvz. za 5min 12h, potom jsem měla několik měsíců dren v břiše, opravdu to nebylo nic příjemného.

Takovou krásnou ženu jako vy asi musely zlobit jizvy, které vám zůstaly po operaci?

Jizev mám na břiše celkem šest a patří ke mě. Už je ani nevnímám…

V roce 2007 jste podstoupila plastickou modelaci prsou. Důvodem ale prý nebyla vaše touha po větších prsou, souviselo to spíš s vašim mateřstvím?

Ano, přesně tak, velká a krásná prsa jsem vždy měla. Těhotenství, porod a kojení zanechá své každé mamince stopy, tak to prostě je. No a po dvou letech po porodu jsem se rozhodla pro modelaci prsou.

Nedávno jste byla opět na operaci, v médiích se objevily znepokojivé zprávy, prý jste absolvovala už šest laparoskopií kvůli srůstu střev? A od toho se odvíjely i vážné gynekologické problémy…

Znovu bohužel, a opět se vracím k tomu nešťastnému slepému střevu, tam byl počátek všech pozdějších komplikací. Od mým 18ti let jsem pak byla vždy po roce na laparoskopiích pro srůsty střev a poté pro neprůchodnost vejcovodů. Bylo to jedno s druhým,nic příjemného

Opravdu vám hrozí neplodnost, jak psaly některé noviny, prozraďte našim čtenářkám, jak to vlastně bylo. Dopadlo to dobře?

Neplodnost bylo časté slovo lékařů před narozením mojí dcery, jeden docent mi řekl: “Vaše těhotenství je zázrak a jestli porodíte, tak to bude ještě větší zázrak!” A naštěstí se ten zázrak stal. Prodělala jsem si krušné těhotenství a dnes tady mám přenádhernou dceru Viktorku! No a 14. ledna letošního roku jsem byla opět na operaci, která dopadla nakonec dobře…bylo to náročné na psychiku, ale s podporou rodiny jsem to vzládla. Paní doktorka nyní tvrdí, že po nějaké přípravě bych mohla mít i druhé dítě!

A chtěla byste ho?

Samozřejmě, velmi bychom si s manželem púřáli další dítě.

Nebyla byste to snad vy, abyste nešla letos ještě na jednu operaci, tentokrát pro změnu operaci prsou, proč?

Málá korekce, úprava jizev, nic vážýného...(usmívá se)

Některé bulvární plátky vám vyčítaly, že jste šla přehlídku příliš kráce po reoperaci prsou a riskovala tím, je to pravda?

Ne, přehlídku jsem šla přesně sedm dní po operaci, samozřejmě se souhlasem lékaře. Na přehlídce jsem byla 10 minut bez speciálního prádla. Večer se chodím taky koupat bez podprsenky, takže jsem opravdu neriskovala, to nedělám!:-)

Klobouk dolů, Vlaďko, opravdu se perete se svými zdravotními potížemi statečně, naše čtenářky to jistě ocení. Stejně jako vaši úžasně štíhlou postavu, jak to děláte? Cvičíte, nebo nějaké diety?

Dieta žádná, necvičím, co dělám? Jsem pracující maminka!:-)

Pojďme k vaší rodině, tuším, že máte za manžela hokejistu Zdeňka Bahenského, jak se žije s vrcholovým sportovcem?

Občas je to náročné, ale dá se to, manžel má režim, kterému se přizpůsobuje celá rodina.

Čím to je, že hodně našich hezkých modelek má zrovna hokejistu nebo fotbalistu?

Netuším, když jsem potkala svého manžela, tak jsem nevěděla, že hraje hokej. Kdybych to věděla, tak utíkám…:-)

Jak jste prožila Valentýna, dostala jste od Zdeňka nějaký pěkný dáreček? Odvážil by si třeba koupit vám nějaké pěkné prádlo?

Na Valentýna se narodila Zdeňkova maminka, takže jsme slavili narozeniny u rodičů. Letos jsme si koupili maličkosti pro radost, ale musím říct, že můj manžel mi umí koupit cokoliv a vždy se trefi vkusem i velikosti, šikula…(smích)

Vzali jste se v roce 2007, jste v manželství spokojena? Uznáváte ale i partnerství bez papíru, nebo jste v tomhle konzervativní?

Jsem šťastná v manžeství jako jsem byla i ve vzahu, není důležité mít na to papír.

Když se vrátíme na začátek vaší kariéry v modelingu, pomohlo vám hodně to, že jste se dostala na titul takového prestižního časopisu jako je Playboy?

Řekla bych, že playboy mě dostal do podvědomí, pak už to šlo samo.

Jaké jsou poměry v českém modelingu? Prý je tam hodně leváren? Máte mezi modelkami nějaké kamarádky a naopak takové holky, se kterými se nemůžete vystát?

Mám to štěstí, že pracuji s holkami, se kterými se rády vidíme i ve volném čase, takže kamarádky v modelingu mám. A slečny, které jsou neoblíbené, jsou jen dvě a s těmi pracovně do styku nepřijdu.

S výjimkou plakátu pro film Bobule jste od doby titulu v Playboyi nic podobného nenafotila, je to tím, že jste vdaná?

Nefotila a je to i tím, že jsem vdaná a hlavně kvůli své dceři. Dodnes jsem nenafotila žádnou fotku, za kterou bych se styděla…

Do světa modelek vám určitě pomohlo i to, že nemáte tuctový modelkovský vzhled, ale jste zajímavý typ s krátkým sestřihem, co myslíte?

To každopádně, jsem jedna…:-)

Jak jste se vlastně dostala k tak krátkému sestřihu?

Před 12ti lety můj fotograf Petr Berounský vzal stojek a udělal z tuctové holky jinou

Prý se to tehdy vůbec nelíbilo vaší mámě…

Nene, ani trochu, padlo moc facek! :-)

Od té doby jste si už nenechala narůst dlouhé vlasy?

Nechala, po porodu a prodloužila, ale po roce dlouhých vlasů zrovna moje maminka a všichni blízcí mi řekli, že se mám ostříhat zpět na kraťoučko, že to nejsem já…

Vlaďka Erbová
Narozena: 12. 7. 1981
Místo narození: Most, Česká republika
Povolání: Modelka, manikérka a pojišťovací poradkyně sportovců
Od roku 2007 je vdaná za hokejistu Zdeňka Bahenského (23). Mají spolu tříletou dceru Viktorku. V roce 1990 absolvovala opakované komplikované operace slepého střeva, následky těchto komplikací dodnes znepříjemňují Vlaďce život. V roce 2007 podstoupila plastickou modelaci prsou, která utrpěla mateřstvím. Pro svou výjimečnou krásu a podobu je přirovnávána k herečce Halle Berry.

Vy jste původní profesí manikérka, ještě se tomu oboru věnujete? Prý jste se také vrhla na pojišťovnictví, jak to je?

Manikúru dělám přes osm let. Stále se jí věnuji. Loni jsem si udělala atestace v České národní bance a pracuji v jedné makléřské společnosti, která se stará hlavně o profi sportovce, k čemuž mám velice blízko…

V médiích se vám často říká česká Halle Berry. Lichotí vám tohle srovnání?

Nevadí mi to, už jsem si zvykla…:-)

A víte, že tahle krásná herečka měla a má se zdravím pořádné trable, je silná diabetička…

Vím, myslím si, že každý si prožije to svoje..

Přece to nemůže být nějaká daň osudu za tu krásu, to by snad nebylo fér…

Já dnes vím na vlastní kůži, že zdravíčko je to nejdůležitější!

Máte ještě nějaký nesplněný životní sen?

Já jsem šťastná, jediný můj sen je, aby moje dcera a moje rodina byla zdravá.