Novinky a veletržní slevy

Na festivalu se sejdou čtyři stovky tuzemských i zahraničních vystavovatelů, kteří na svých stáncích nabídnou nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky nebo pomůcky pro domácnost. A stranou nezůstanou ani novinky z oblasti výchovy a osobního rozvoje nebo témata, která vám umožní nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu. Vystavovatelé pro letošek slibují nejen „žhavé“ novinky, ale také mnoho ochutnávek a speciální veletržní slevy.

Tři dny s nabitým programem

Festival Evolution - to jsou především tři dny doslova nabité programem. Představí se lékaři klasické icelostní medicíny, praktici alternativní léčby a dojde i na osvědčené rady našich babiček. Nebudou chybět výživoví poradci, odborníci z oblasti kosmetiky doporučí, které přípravky zvolit, a ekonadšenci se podělí o nápady, které jsou nejen šetrné k přírodě, ale pomohou i uspořit výdaje na domácnost. Tím ale program zdaleka nekončí – mezinárodní koučové poradí, jak naplno využít svůj potenciál, psychologové se podívají na naše vztahy a pedagogové představí nejnovější trendy vzdělávání pro děti i dospělé.

Vyzkoušejte na vlastní kůži

Na festivalu nebudou chybět ani konzultace a poradny, týkající se kosmetiky, rozmanitých druhů léčení, výživy, nebo workshopy o partnerských vztazích, metodách osobního rozvoje nebo třeba různá cvičení, která posilují tělo i mysl.

Třetí březnový víkend si poznamenejte do svých diářů, protože na Festivalu Evolution byste rozhodně neměli chybět.

Festival Evolution (Bio styl, EcoWorld, Zdraví, Alternativa, Osobní rozvoj)
18. – 20. 3. 2016
Výstaviště Praha Holešovice
www.festivalevolution.cz