Diskutujte: Máte jiný názor?

Drazí čtenáři, rád bych se s vámi opět podělil o pár postřehů ze života „hvězd“. A začneme titulkem, jenž se objevil v jednom bulvárním deníku: „To musíte vidět: Takhle krátké šortky Gábina Partyšová neměla nikdy předtím“... tento literární skvost byl doplněn fotografií zmíněné moderátorky v kraťasech. To tedy opravdu musíte vidět. Nevím, zda autorka článku chodí s krejčovským metrem pravidelně měřit délku šortek paní Partyšové, ale asi jo. Jak jinak by zjistila tak závažnou informaci. Mne osobně by v případě Gábiny spíše zajímalo, jak se má kamarád fotograf.
Petra Faltýnová se rozvádí a má nového chlapce. Leošovi novou kamarádku ze srdce přeji. Petra je žena výjimečné krásy a obrovského talentu. Tu krásu vidím a o talentu sem tam něco zaslechnu. A proto, že má moderátor Mareš mnohem, ale opravdu mnohem více peněz než nebohý herec Langmajer, změna klubu se Petře i vyplatí. Nebohý manžel Simon si může oddechnout. Stejně měl z ostudy kabát a z paroží otlučená futra.
Přiznávám, že jsem neviděl v podstatě ani vteřinu z reality programu Hotel Paradise, takže bych se měl zdržet komentářů. Ale s hrůzou jsem si přečetl, že nebozí účinkující a celý štáb včetně hanbaté, leč krásné moderátorky Martiny, byli na karibském ostrově přepadeni tlupou po zuby ozbrojených domorodců, jež se nepochopitelně dožadovali zaplacení za pobyt v pronajaté vile. Veledílo se dotočí v bratislavském studiu, což jistě není taková exotika, ale pro potřeby souložících myslitelů to bude určitě v poho. Jen si tak říkám, že hromadný mord rukou karibských pirátů, nahá těla milenců v tratolišti krve a neurvalým způsobem znásilněná moderátorka, to by konečně byla pořádná reality šou.
Zpěvačka Dara dosáhla výměny soudkyně v procesu, jenž posuzuje její vinu či nevinu v tragické kauze mrtvého motocyklisty, jenž se v zatáčce střetnul s Darininým autem. Což o to, na takový právní úkon má samozřejmě právo. Nevím ale, komu protahování pro všechny strany tak bolestivé události prospěje. Nic na tom nemění fakt, že se v případu dle vypečeného obhájce objevila nová závažná fakta. Prý dokonce ani zranění, uvedená v lékařské zprávě jako smrtelná, smrtelná nebyla. No, to asi pan Rotrekl na té smutné silnici umřel smíchy, pane vypečený právníku.
Zpěvák Kalousek má opletačky se zákonem, a to díky údajnému pojistnému podvodu. Ale fuj, Honzíku, okrádat ctihodný finanční ústav. Ale chápu, že příslušník klanu modrého ptáka má takové věci vlastně v popisu práce.
Abych ale nekřivdil jen modrým opeřencům, i strana pomeranče má trable. Jen musím říct, že mi tak přijde, že v kauze doktora sedmimilionového vinaře něco strašně smrdí. Nevěřím, že je vše tak, jak tvrdí policie. Ostatně tvrdí to vůbec policie, nebo jen noviny? Je něco shnilého ve státě dánském. Bohužel ale i ve státě českém. A smrdí to strašně.