Cambridge Weight Plan je speciálně vyvinutý program, který pomáhá všem, kteří trpí nadváhou či obezitou. Za celým úspěchem tohoto programu jsou jedinečné produkty Cambridge Diet, jejichž vývoj začal v roce 1960 Dr. Alan Howard na University of Cambridge.

  • Cambridge Weight Plan je bezpečný, rychlý a účinný program pro redukci hmotnosti, tvarování postavy a podporu zdraví.

Jak to celé funguje?

Je to velmi jednoduché, nic nevážíte a nepočítáte žádné kalorie. Vše je baleno po porcích, které si můžete kdykoliv a kdekoli jednoduše připravit. Postačí vám k tomu voda a vaše Cambridge Diet. Každá porce obsahuje 1/3 DDD (doporučená denní dávka) vitaminů, minerálů a stopových prvků.

Co je klíčem k úspěchu Cambridge Diet?

Nízký obsah sacharidů. Tělo ukládá energii ve dvou formách: jako tuky a jako sacharidy (v podobě glykogenů uložených v játrech). Zásoba tuků je právě ta, které se chcete zbavit. Tělo začne nejdříve užívat uložené glykogeny. Jakmile je vlastní zásoba spotřebovaná, to je asi po třech dnech užívání Cambridge Diet, začne tělo využívat jiný zdroj energie - vlastní tukové rezervy.

Návštěva Cambridge centra?

Vaše první návštěva bude trvat asi 30 minut a bude se jednat o příjemné a přátelské setkání. S Cambridge poradcem-specialistou se detailně seznámíte s celým průběhem vašeho programu. Proberete vše, co vás bude zajímat, zhodnotíte svůj dosavadní stravovací režim, zdravotní stav a pokud tomu nebude nic bránit, budete moci ihned začít. Cambridge poradce vám bude po celou dobu programu plně k dispozici. Bude vám oporou, vrbou i důvěrníkem, za kterým můžete kdykoliv bez ostychu přijít nebo mu zavolat.

Co budete v průběhu programu jíst?

V případě, že se rozhodnete zbavit se svých přebytečných kil co nerychleji, budete po celou dobu redukčního programu konzumovat pouze produkty Cambridge Diet. Vzhledem k široké nabídce se nemusíte bát, že si nevyberete. Můžete vybírat z 6 polévek, 10 sladkých koktejlů (nebo úžasných pudinků), 3 ovesných kaší a 6 tyčinek. Všechny tyto produkty jsou schváleny MZČR jako potravina určená pro nízkoenergetickou, zvláštní výživu a snižování tělesné hmotnosti.

Jaký je měsíc s Cambridge Diet?

Prvních pár dnů pro vás bude nejtěžších, ale jakmile si zvyknete na jinou stravu, vše se vám změní. Po prvním týdnu ztratíte první centimetry a budete se cítit „lehčí“. Po prvních čtrnácti dnech už budete vidět další úspěchy. Zmenší se vám obvod pasu, vaše oblíbené a možná pro některé ,,jediné" oblečení, do kterého jste se vešli, vám začne být volnější a vy se budete cítit lépe. Nesmíte však usnout na vavřínech a pokračovat dál. Po těchto 14 dnech vás čeká další pravidelná návštěva centra, kde proběhne nezbytná kontrola, měření a konzultace. Pokud bude opět vše v pořádku, odnesete si, s úsměvem a dobrým pocitem z úspěchu, Cambridge Diet na dalších 14dnů.

První měsíc s Cambridge Diet je u konce?

Jakmile ukončíte první měsíc a vaše aktuální váha bude i vaším cílem, začnete pomalu přecházet na klasickou stravu, která bude doplněna Cambridge Diet. Tento přechod je velice důležitý, má svá pevná pravidla a trvá stejně dlouho jako doba vašeho „hubnoucího“ programu. Je při něm velice důležité dodržovat pokyny, které vám poradce sdělí. Pokud však po měsíci s Cambridge Diet váha neukazuje vaši vytouženou váhu, budete pokračovat dál.

Na nic nečekejte, vždy je ten pravý čas začít.

Svěřte se do péče specialistů z Cambridge Weight Plan - pomohou vám zlepšit zdravotní stav a bojovat s nadbytečnými kilogramy.