Lanová skluzavka je v provozu vždy o víkendech a svátcích. Svézt se můžete 180 metrů v horolezeckém sedáku s převýšením 45 metrů. Na konci dráhy vás pak čekají lanové překážky sedm metrů nad zemí.

Méně odvážným je určena téměř 1 km dlouhá bobová dráha, která nabízí 720 stupňové zatáčky, osmičku, „hup“ a další vychytávky. Zkuste se v nerezové dráze řítit rychlostí až 62 km/h nebo se pouze plížit „vyhlídkovým" tempem. Regulaci rychlosti vám umožní brzdová páka, takže zvolené tempo je pouze na vás. Pokud ze samé euforie páku pustíte, vozík automaticky zpomalí. Profil trati nabízí mimo jiné 720 stupňové zatáčky, osmičku, „hup“ a další vychytávky. Dráha je naprosto bezpečná a bez doprovodu rodičů na ni mohou jezdit děti od 8 let. Mladší bobisté se mohou svézt spolu s rodiči na jednom bobu.

Zatímco starší děti dovádí na bobové dráze, horolezecké stěně nebo v dětském koutku, rodiče s batolaty, pro které je navíc k dispozici plně vybavená přebalovací místnost, si mohou zpříjemnit volný čas v místní restauraci se zimní zahradou a terasou. Ta nabízí jedinečný výhled na panorama Prahy, okolní les, vinici a samozřejmě i bobovou dráhu, která je pro večerní jízdy osvětlena. V nabídce restaurace najdete pizzy a široký sortiment lákavých pochoutek z grilu.

Areál bobové dráhy je otevřen denně od 10 do 22 hodin, aktuální informace na tel. 284 840 520 nebo www.bobovadraha.cz.