Vlasta Hájek je ve znamení vzdušných Blíženců, kteří to s věrností nemají zrovna na jedničku, na straně druhé máme Zuzku, která je ve znamení Ryb, které žijí převážně jen pro svůj vztah. Kombinace těchto znamení není do partnerství ideální, i když……. Pojďme se podívat, zda jim jejich další planety pomohou a dovedou je až na svatební obřad.

Vlasta Hájek (27. 5. 1975) Zuzana Belohorcová (24. 2. 1976)

Slunce - Blíženci
Měsíc - Kozoroh
Merkur - Blíženci
Venuše - Rak
Mars - Beran
Jupiter - Beran
Saturn – Rak
Uran - Váhy
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy

Slunce - Ryby
Měsíc - Kozoroh
Merkur - Vodnář
Venuše - Vodnář
Mars - Blíženci
Jupiter - Beran
Saturn – Rak
Uran - Štír
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy

Slunce v Blížencích (Vlastimil) – kvadratur – Slunce v Rybách (Zuzana)

Ve vztahu je tento aspekt výzvou. Rozdílnost obou osobností je veliký, je potřeba dosahovat kompromisu. Vlastimil je silná osobnost, která dokáže řídit celé své podnikání, ale i ve vztahu není pozadu, dokáže vytvořit příjemné prostředí pro svou partnerku, která se cítí dobře, ovšem do doby, než zjistí, že to samé by byl schopen udělat pro další. Zuzce bych doporučila, aby si užívala nyní své těhotenství :-) a následně si přála od Vlastimila svatbu.

Měsíc v Kozorohu (Vlastimil) – sextil – Slunce v Rybách (Zuzana)

V tomto spojení je láska, která se rozvíjením vztahu stále zvětšuje. Pro své okolí působí tento pár velmi sympaticky, je vidět, že Zuzana s Vlastimilem patří k sobě. Jejich pozitivní energie je doprovází od začátku vztahu.

Měsíc v Kozorohu (Vlastimil) – konjunkce – Měsíc v Kozorohu (Zuzana)

Ve spojení Měsíců ve stejném znamení je převládající pocit porozumění, jejich náladovost se mění ve stejném rytmu. Výhody tohoto aspektu jsou v období, kdy se oba cítí skvěle a užívají si spolu krásných chvil, v obrácené situaci se bohužel nedokážou ve větší míře podpořit. Doporučuji užívat si krásných chvil na plno, aby se z nich dalo čerpat v dobách, kdy není úplně nejlépe.

Uran ve Vahách (Vlastimil) – sextil – Měsíc v Kozorohu (Zuzana)

Je tu mnoho lásky a vášně, také je tu určité tajemno, které ve vztahu přináší neustále objevování a pocit něčeho neobvyklého. Není to vztah, ve kterém se bude Zuzana nudit, Vlastimil jí bude neustále něčím překvapovat, kromě rychlého auta má v zásobě ještě další zážitky, které by nenechaly člověka v klidu.

Neptun ve Střelci (Vlastimil) – sextil – Merkur ve Vodnáři (Zuzana)

Pokud ve vztahu začnou nějaké nepříjemnosti, pravděpodobně to vyřeší tento aspekt. Jedná se o pochopení situace, i když vypadá různým způsobem. Nebo lépe řečeno o pochopení jednání partnera v určité situaci. Je tu také pravděpodobnost, že některé prohřešky partnera budou přehlíženy. Konkrétně řečeno, že Zuzana promine některé „úlety“ Vlastovi.

Slunce v Blížencích (Vlastimil) – trigon – Venuše ve Vodnáři (Zuzana)

V harmonickém spojení Slunce a Venuše je radost, štěstí a zábava, které oba společně prožívají. Je to dobré i po ekonomické stránce, v tomto spojení bude finanční zajištění vhodné pro rozvoj rodiny. Tento aspekt ukazuje, že by Zuzana nemusela zůstat u svého prvního těhotenství, ale pokračovat a rozšiřovat svou budoucí rodinu dalšími potomky. Znovu si dovolím doporučit, že by svatba byla v tomto vztahu vhodná uzavřít.

Mars v Beranu (Vlastimil) – sextil – Venuše ve Vodnáři (Zuzana)

Žárlivost, láska, vášeň. Není tu nic, co by chybělo. Je to energický vztah, který žije a neustále se rozvíjí. Vlastimil má Mars ve velmi temperamentním Beranu, který někdy svou energii nedokáže ovládat, ve vztahu je dominantnější, a to se Zuzce líbí, ale pozor, aby náhodou neudělala něco, co by se Vlastovi nelíbilo, to by nemuselo dopadnout dobře. Pokud bude Zuzka vše dělat s mírou, získá si neustálou pozornost a péči od Vlastimila.

Pluto ve Vahách (Vlastimil) – trigon – Venuše ve Vodnáři (Zuzana)

Když se v partnerském horoskopu objeví toto spojení, tak můžeme konstatovat velkou přízeň osudu, není náhoda, že se tento pár dal dohromady. Nemusí být vždy jen posvícení, ale tento vztah bude mít dlouhého trvání.

Merkur v Blížencích (Vlastimil) – konjunkce – Mars v Blížencích (Zuzana)

Je tu mnoho nápadů, které chtějí společně uskutečnit. Nebude v tom problém, je tu dostatek energie a organizačních schopností, které dokážou oba využít k vytouženému cíli. Mohl by jen nastat problém v rozdílném tempu a přístupu, ale Zuzana se s Vlastimilem dokáže dohodnout.

Merkur v Blížencích (Vlastimil) – sextil – Jupiter v Beranu (Zuzana)

Tento aspekt přináší zábavu a dobrou náladu. Ve vztahu si navzájem pomáhají a podporují v rozvoji svých plánů. Nic jim nečiní velký problém, rádi si udělají z některých nepříjemností legraci, problém ovšem hned pak vyřeší.

Uran ve Vahách (Vlastimil) – kvadratura – Saturn v Raku (Zuzana)

V tomto případě jde o nahromaděný nesoulad, který se po delším soužití může objevit. Zuzka může mít chuť na Vlastimilovi něco změnit, což by dělat neměla, to si Vlasta nikdy nenechá líbit. Lepší je využít přízeň jiných aspektů a užívat si milých chvil, které je baví a určitě je budou bavit i s miminkem. Tolerance je dobrá v každém vztahu.

Jupiter v Beranu (Vlastimil) – trigon – Neptun v Střelci (Zuzana)

City i myšlenky jsou v souladu, oba mohou žít svůj sen.

Shrnutí

Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek mají zvláštní partnerství, které vydrží dlouho. Tento vztah se bude dále rozvíjet, a to i díky miminku, které čekají. Zuzana je hodně trpělivá a rozhodla se pro Vlastimila jako svého partnera do života. Vlastimil tuto roli přijal, je rád za Zuzanu, ale je tu jasná jeho převaha a dominance. O svou milou Zuzanku se bude starat, přesto naprosté spoutání nemá rád. Doporučila bych, aby oba po narození miminka naplánovali svatbu, která zpečetí jejich lásku. Do budoucna vidím i další dítě v jejich vztahu. Vlastimil je muž, který rád překvapuje, v tomto vztahu nebude chybět vzrušení z nevšedních záležitostí, Zuzana se má na co těšit :-). Jejich vztah hodnotím na 73%.

Šťastné hvězdy do vztahu :-)