Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Tentokrát si řekneme pár slov o jedné velké tahanici o dítě.

Iveta si to zkazila

Iveta Bartošová svého syna miluje a velmi na něm lpí. To ovšem není záruka, že ho i dobře vychovává. Po životních kotrmelcích, které v posledních dvou letech udělala (není asi potřeba je znovu vypočítávat), měl otec Ladislav Štaidl o osud svého syna celkem pochopitelný strach. A když už ho nedostal do své péče, požádal alespoň soud o ochranný dohled nad výchovou ze strany matky. Iveta se dlouho snažila dokázat, že s manželem Jiřím Pomejem a Arturem tvoří harmonickou rodinu. Těsně před tím, než měl soud znovu zvážit, zda je dohled i nadále nutný, ale nepochopitelně všechno pokazila. Manžela, na kterého ještě před nedávnem pěla chvalozpěvy, vyhodila z domu a přestala komunikovat se světem, včetně sociálního odboru, který měl nad Arturem dohled.

Hoď kamenem...

Druhou stranou mince celé téhle „kauzy“ je ale vystupování otce Ladislava Štaidla. Ten se celou dobu tváří jako vzorný otec, který by se o svého syna dokázal výborně postarat. Ale je to opravdu tak? Štaidl byl dlouhá léta ženatý s paní Aňou, s níž má tři děti. Přesto ji podváděl na každém kroku a s kdekým a nakonec ji opustil právě kvůli Bartošové. Ivetu si ale nevzal, ani nemohl, protože se se svou ženou bůhví proč nerozvedl. Učinil tak až v roce 2001, paradoxně po rozchodu s Bartošovou, kterou ovšem během celého vztahu také „pilně“ podváděl, jak se později neopomněl veřejně pochlubit ve své knize Víno z hroznů. Nyní žije s přítelkyní Michaelou údajně ve stabilním vztahu , ale kdo ví, jak to je doopravdy... Soud každopádně rozhodl, že Artur zůstane u mámy, ale pod ochranným dohledem sociálky, s otcem se má vídat podle stanoveného harmonogramu. Dá se ale předpokládat, že tím tahle tahanice neskončí. Je pan Štaidl „vhodnější“ rodič než Iveta Bartošová? A kdo by měl Artura vychovávat podle vás?