Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Vraťme se ještě k tanečním výkonům známé zpěvačky.

Když tančí Iveta…

Na účast Ivety Bartošové v taneční soutěži byli zvědaví nejen její ctitelé, ale také někteří její kolegové z branže. Tanečníci, kteří s ní před lety spolupracovali na nejrůznějších vystoupeních, totiž svorně tvrdili: Iveta není na tanec příliš nadaná, ale její síla je v píli. To, co jiní mají od Pánaboha, ona musí na parketu vydřít. Na Slovensku Iveta dokázala, že to je pravda! Rozhodně nebyla favoritkou, navíc měla „handicap“, protože není Slovenka, i když má u našich sousedů hodně fanoušků. Kolo od kola se ale v tanci zlepšovala, čím dál víc jí to slušelo a bylo vidět, jak moc ji to baví. Čtvrté místo, které bylo nejlepším umístěním Čechů v historii této soutěže, bylo nevídaným úspěchem. Přesto…

Pod tlakem manžela

Iveta se ze svého triumfu radovala jen naoko. V zákulisí se prý vůbec nechovala pohodově, druhý den jako jediná ze všech vypadlých soutěžících nedorazila do ranního vysílání televize Markíza. Když ji za to média kritizovala, tvrdila, že zaspala. Do českého tisku však její manžel a manažer v jedné osobě Jiří Pomeje hlasitě a naprosto nesoudně (vážně tam byli a jsou lepší tanečníci) vykřikoval, že Iveta nevyhrála jen proto, že je Češka.

Jak tohle dopadne?

Iveta je, zdá se, stále více ve vleku svého muže. Na jednu stranu se jí člověk nemůže divit – Pomeje skutečně udržuje image prince na bílém koni, který svou milovanou ochrání před všemi zly světa. Na stranu druhou je s podivem, že po zkušenostech, kdy jí muži do puntíku organizovali život (a ji to málem stálo zdraví), znovu podléhá něčímu diktátu. Za pár dní má Iveta například vystoupit na narozeninovém koncertě Karla Gotta. Co když „někdo“ usoudí, že tam nebude (a opravdu nebude) za hvězdu číslo 1? Také řekne, že zaspala?